perjantai 30. maaliskuuta 2012

Perjantai

Heissuli hei, sehän on jo perjantai ja palkkapäivä! Tätä olen koko viikon odottanut kuin kuuta nousevaa, tai sitä lottovoittoa, jota ei koskaan tule (en lottoa, oiskohan syy tässä). Työpäivät on venyneet aamukahdeksasta kuuteen-puol seitsemään ja ensi viikko enteilee samaa, joten otanpa siis viikonlopusta kaiken ilon irti ja lähden huomenna sekä Ikeaan että Kodin Terraan! Tämän kun vielä yhdistää sosiaaliseen elämään lähtemällä hyvän ystävän kanssa... ;) Ja jos vaikka varaisi vielä illaksi valkkaripullonkin siltä varalta, että Ikeasta löytyy jotain koottavaa. Ikean palapelit ja minä ei meinaan sovita yhteen ilman.Tästä päästiinkin sitten sopivasti kysymykseeni. Onkos kenelläkään teistä mitään mielipiteitä kenkäkaapeista?

Tuulikaappi on hirrrrmuisen pieni, metrin syvä ja 170 senttiä leveä. Naulakkosyvennys on sen 100x60 senttiä. Siinä sitten roikkuu käytössä olevat muutamat takit, hattuhyllyllä ne miljoonat huivit ja myssyt koreissansa ja ne kengät... Ne on perinteisessä telineessä siinä syvennyksessä. Itse en hirveästi lämpene niille perinteisille kenkätelineille, varsinkin kun tässä taloudessa ne tuppaavat keräämään pölyä.Seinätilaa ei juurikaan ole, joten seinille poraaminen ei sytytä (mulla ei myöskään ole iskuporakonetta), joten semmoista näpsäkän kokoista omilla jaloilla seisovaa kenkäkaappia rupesin tuossa eräänä iltana pohtimaan. Okei, ei ne kenkäkaapitkaan ihan hirveästi sytytä, mutta uskon toivon oikean värisen maalin pelastavan paljon. Pääasiallinen syy Ikea-käynnille on kuitenkin mun keittiösuunnitelmat! Ja ei, en ole ostamassa Ikea-keittiötä (niisk), mutta jotain pientä idean poikasta kehittelin vimmassani saada keittiö ihmismäiseksi ennen kesää. Suunnitelmaan liittyy muun muassa Ikean halvat vetimet, edukkaat pöytälevyt ja säädettävät pöydänjalat.Ja tietenkin litroittain valkoista maalia! Nyt vaan suunnittelemaan sitä ostoslistaa takaisin töiden pariin...


Kuvitus ei liity aiheeseen. Kunhan piristin tylsää tekstiä. 

Ps. 50 lukijaa tuli täyteen, wau! :) Tervetuloa ja kiitos vaan kaikille tasapuolisesti!

4 kommenttia:

 1. TAAS mä kommentoin. Mutta mitä enemmän perusjutut (ei siis ne maailman kauneimmat asiat) on piilossa. Sitä paremmin muut asiat pääsevät esille. Tästä syystä en voi olla suosittelematta kenkätelinettä. Ja tuossa yhdessä sisustus projektissani olen semmoisen käytännössäkin ERITTÄIN hyväksi todennut.
  http://sisustasiis.blogspot.com/2011/11/sekamelskasta-siistiksi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack enne! Näin minä vähän arvelinkin, ja kiva oli kuulla vähän vahvistusta ajatuksilleenkin. Mä haikailin jotain supertilavaakenkäihmettä, mutta todellisuudessa mulla ei kyllä kenkiä ole NIIN paljon.

   Ikeasta varmasti löytyisi joku hyvä, edukas vaihtoehto.

   Ja kävin muuten kurkkaamassa sun postauksen! Se viimeistään vakuutti minut.

   Poista
 2. Mulla ei oo kenkäkaapeista mitään käsitystä mutta ihan vaan tulin kertomaan että toi sun makuuhuoneen muutos oli tosi hyvä! :) Mä odotan jo kuvia (valkoviinin avulla) kootuista Ikeaostoksista! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jonna! Ikeaostokset oli niin vaatimattomat, että eivät vaatineet edes valkkaria. :D Joululahjaksi saatu akkuruuvari sen sijaan tuli tarpeeseen. ;)

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...