perjantai 9. maaliskuuta 2012

Nippelitietoa

Enne haastoi minut paljastelemaan nippelitietoutta itsestäni. Pikaisen pohdinnan jälkeen muistin joskus vastanneeni vastaaviin kysymyksiin, mutta mikäpä siinä! Aina sitä uudestaan voi. Ja onhan ne vastaukset voineet muuttua tänä aikana edes johonkin suuntaan... Tästä siis näkee kuinka pitkäjänteinen ihminen olen. ;)

-----

Lempiväri - Keltainen! Se on nykyään ihan ykkönen, ja haaveilen parhaillaan maalaavani makuuhuoneen seinät keltaisiksi. :D Vaikka ihania värejä on kyllä niin monia, että välillä olen kiitollinen isosta asunnosta...

Lempieläin - Kissa. ♥ Se on rakkaus, josta en pääse yli. Miehet vaihtuvat, kissat ovat ikuisia. Ja itseasiassa viime yönä näin unta, jossa olin ottanut kolmannen kissan, pikkuisen rääpäleen. Se herätti hieman ajatuksia... :D

Lempinumero - Ei mulla ole. Ysi (9) on ihan kiva.

Paras alkoholiton juoma - Vesi. Ja Olvin (?) sitruunan makuinen Kevyt Olo Mehukivennäisvesi (tms.) tulee heti kakkosena!

Facebook vai Twitter - Onks pakko valita? Inhoan molempia, Facebook ehkä vähemmän inhokki.

Intohimo - Värit.

Lahjojen antaminen vai saaminen - Antaminen. Ihanaa miettiä, mikä ilahduttaisi jotakuta rakasta. Mutta pakko tunnustaa, että koin jonkinasteisen lahjansaamiskriisin ensiksi viime keväänä syntymäpäivänäni ja sitten uudelleen jouluna. Me ei ystäväpiirin kesken anneta hirveästi lahjoja, ainakaan tiettyinä päivinä (enemmän sitä tyyliä, että annetaan muuten vaan lahja, joka ilahduttaisi toista), joten yleensä saamani merkkipäivälahjat on tulleet äidiltä. Eipä tule enää, ja siinä ajatuksessa, ettei enää kannata odottaa lahjoja minään päivänä oli jotain yllättävän masentavaa. Kai se on se sisäinen lapsi, joka itkee asian perään. :)

Mieleisin kuvio tai muoto - Pilkut ja pallot, edelleen! ♥

Paras päivä viikossa - Perjantai. Työpäivän jälkeen ilta on kokonaan omani. Tai no, ehkä se on nykyään sittenkin lauantai? Perjantai-illan käytän aika usein kakkosduunin tekemiseen kotoa käsin. Niin myös tänään.

Lempikukka - Gerbera. Kukkimattomista palmu- ja viirivehkat (viirivehka taitaa kyllä oikeissa oloissa kukkia myös). Niitä ei tapa sitten millään!

-----

Jätän tämän nyt jakamatta eteenpäin, mutta jos nappaat haasteen tästä mukaasi, vinkkaa myös minulle!

2 kommenttia:

 1. Kissat -lempieläimiä tosiaan, mitäpä elämä olisi ilman niitä! Essiä muistaen, paavali

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ovat niin monimutkaisia otuksia, että ei vaan voi olla tykkäämättä! Vaikka onhan koiratkin kivoja...

   Lauantaina tuli muuten kuluneeksi tasan kaksi vuotta Essin kuolemasta. Sitä herkistelin viikonloppuna kotona. :)

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...