torstai 8. maaliskuuta 2012

Liebster ♥


Tämä eksyi tänne tuossa taannoin Jonnalta, kiitos kaunis vielä! Tunnustus on tarkoitettu ihanille alle 200 lukijan blogeille, ja se tulee jakaa eteenpäin viidelle samanlaiselle.

Mutta ööh, kaiketi tämä on jo kiertänyt aika tavalla Blogistaniassa? Ja mulla on kiire. Ja olen tylsä. Jaan sen vain kahdelle.

Tadaa!

Enne Sisusta siis... -blogista. Luen aika harvaa miehen kirjoittamaa blogia, ja mielestäni Ennen blogissa nyt vaan on sitä jotain!

Retrohullu Retrohullun päiväkirjasta. Pitkään tauolla ollut blogi, jota olen aina säännöllisesti käynyt kurkkimassa josko taas... Nyt huomasin, että jo taas!

Olkaa hyvä!

Nyt jatkan tunnustuksen innoittamani kesälomani kohokohdan, Saksan matkan, suunnittelemista. 

(Siis oikeestihan mä teen töitä hikihatussa ja stressaan maanantain deadlinea, mutta jos edes sen 10 minuutin ruokatauon ehtisin suunnittelemaan.)

Terveisiä siis tältä kroonisesti kiireiseltä työholistilta! Ja kyllä, olen huomannut kommenttinne ja palaan ihan jokaiseen vielä. :))

2 kommenttia:

 1. Jee! Saksan matka!! Kuulostaa mahtavalta suunnitelmalta :)

  Onnea tunnustuksesta, tuli ihan oikeeseen paikkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, kiitos! Vaikka en mä niin tiedä siitä oikeasta paikasta, häpeällisesti on hunningolla tämäkin blogi nykyisin. :D

   Saksan matka kutkuttaisi, ja suunnitelmat on viittä vaille lyöty lukkoon... Mulla asuu hyvä (saksalainen) ystävä Frankfurtin lähettyvillä ja viimeksi ollaan nähty melkein kaksi vuotta sitten hänen käydessään Suomessa. :/

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...