keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Makuuhuone mun mielessäin osa 2

Ensin oli ajatus ryhdikkäämmistä verhoista.

Ikkunassa Prisman pussilakanat.

Sitten väreistä ja kauniista pussilakanoista.

Syksyllä ostetut iiiiihanat pussilakanat määräsivät värimaailman.

Rennosta, kutsuvasta sängystä.

Ihana retro-Finlaysonini pääsi pitkästä aikaa "päiväpeitoksi".

Tyynyistä.


Ja vähemmästä tavarasta.
Taulu unohtui kuvausvaiheessa vielä yksinäisenä seinälle.

Älkää pliis kiinnittäkö huomiota sängyn takana näkyvään seinään. :D

Köh, viimeistään tästä taitaa tulla selväksi se, että mie tykkään kuvioista...

Modern Art siirtyi olohuoneesta.

Ja toi sivupöytä jäi siivoamatta. Vain muutama tavara pöydällä ja uusi maali pintaan, niin eiköhän sekin rupea miellyttämään.

Ikkunalauta sängyn päädyssä ois vielä poikaa! Kesällä varsinkin Niisku ramppaa joka aamu mun yli ikkunalle katsomaan lintuja.

Kissat antoivat kyllä hyväksyntänsä, mutta mulla työt jatkuivat eilen.

Vaikka tykkään kampauspöydästäni, ei se oikein löydä paikkaansa makuuhuoneesta. Sitäpaitsi, mun meikkaukset tapahtuu aina alakerrassa aamupalan ohessa, joten kampauspöytä sai siirtyä toisiin hommiin toisessa huoneessa. Samoin haluaisin molemmille puolille yöpöydät, mutta kahta samanlaista ei tästä talosta löydy. Niiden on sitten kaiketi oltava eriparia, ja jotain kokeilinkin eilen. Vähän vielä kyllä mietityttää pitäisikö sittenkin koittaa kahta pinnatuolia... Ja ois toki myös ihan kiva, jos molemmilta yöpöydiltä löytyisi Modern Art! Joo, ei ehkä ihan heti. Sänky taas pitää ehdottomasti keskittää kattokruunuun nähden! Perfektionisti kun olen.

Sitten ne tummahkot harmaat seinät, ikkunalauta. Valkoinen tai vaikka vihreä sivupöytä! Tauluhylly tai parikin kivana rykelmänä. Hmm. Ja mahtuishan tuohon vielä ehkä pari tyynyä. :D Mutta ensin jatketaan tavaran suhteen säätöhommia, sitten vasta mietitään maalipurkkeja. Hommat siis jatkukoot ja lisää kuvia toisella kertaa!

Ps. Siitä säätämisen tarpeesta huolimatta tykkään kyllä aika tavalla tuosta nykyisestä värimaailmasta ja runsaista, kuviollisista (retroa ja graafista, ah ihanaa!) tekstiileistä. Vielä kun tosiaan saisi lisää sitä tummuutta, olisi tunnelma mun makuun just nappiin.

Pps. Vihreä siirtyi olkkarista tänne. Olohuoneessa on nyt jotain muuta... ;)

4 kommenttia:

 1. Nuo sydänlakanat on kyllä IHANAT! Vihreä näyttää kivan raikkaalta. Valkoisen kanssa se sopii kauniista, mutta voin kyllä hyvin nähdä sen myös tumman harmaan kanssa.

  Eihän se haittaa jos yöpöydät on erilaiset. Voisit vaikka maalata ne samalla värillä niin sopisivat kivemmin yhteen. Esim. sillä vihreällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan valkoiset seinät ois myös kivat (semmoiset puhtaat, raikkaat), juuri vihreän kanssa käy tosi kauniisti! Toisaalta mulla on sen harmaan taustalla tuon valkoisen sängyn "ponnahtaminen" esiin tummemmasta taustasta. Ja sitten se pesämäisyyskin. :D Vaikka semmoinen vaaleahko harmaakin voisi kyllä toimia.

   Pitää miettiä niitä yöpöytiä vielä. Maalaaminen on toisaalta ihan hyvä ajatus! Välttämättä en vaan toista niistä hennoisi maalata. :D

   Mutta josko viikonloppuna ehtisi kuvailemaan taas, niin täältäkin voisi kysellä mielipidettä! ;)

   Poista
 2. Voi vitsit noita sinun tekstiilejä varsinkin tuossa sängyllä, aivan ihania. Pinnatuolit yöpöytinä istuis kyllä hyvin ja ei sillä väliä jos olisi vähän eriparia, vois olla ihan hauskakin yksityiskohta. Tykkään tyylistäsi, kivan retroa ja boheemia!! Lisää tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan hulluna erilaisiin tekstiileihin! :) Pinnatuolit on kyllä pop, mutta se mikä niissä pistää epäröimään, on se tavaran piilottaminen... Kaappimaisiin/laatikkomaisiin kun saisi uppoamaan ne rasva- yms putelit, joita ei pöydällä haluaisi esitellä, mutta joita kuitenkin tulee käytettyä joka ilta/aamu. ;)

   Ja hei, ihanasti kuvailtu retroksi ja boheemiksi! :D Mun mielestä boheemi tyyli on lähes poikkeuksetta ihanaa, mutta enpä ole koskaan ajatellut oman tyylini vastaavan tätä - tosi mielenkiintoinen huomio! :)

   Bloggaamisesta saa itsekin aina ihan uutta näkökulmaa asioihin, ihanaa!

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...