sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tiladilemma in Action!

Hihhei, virtuaalikierros, vassoguud! Monia kehityskelposia ideoita sain, kiitos niistä!


Ei tuo valmis ole, mutta aika tyytyväinen olen silti. Se säätäminen saa tapahtua hiljalleen, nyt tuolla kelpaa jo rentoutua... :)

Ps. Ideat on toki vieläkin tervetulleita!

10 kommenttia:

 1. Tuo näytää todella hyvältä.
  Hienosti olet saanut tavarat piiloon ;) Nuo kaikki kolme lipastoa näyttää todella hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enne! Ja tavaran piilottaminen on tosiaan päivän sana... Se vaan on vielä vähän kesken. :D

   Lipastot on mun lemppareita. Mikä neronleimaus olikaan siirtää ne kaikki siihen käytetyimpään huoneeseen!

   Poista
 2. Moikka. tää oli hauska postaus, toi sinut jotenkin lähemmäs. olen seurannut tätä tilaongelmasaagaa ja hyvältä näyttää. tuo kirjahylly jotenkin on itselle sellanen asia etten oikein tiedä mitä mieltä siitä olen. toisaalta sen arvo on mittaamaton tunnetasolla ja en varmaankaan itse lähtisi sitä hävittämään, tunteellinen hömppä kun olen. Mietin vain voisiko sitä ehkä käsitellä jotenkin jos se ei nykymuodossaan miellytä silmää. Jos ei kokonaan esim. maalaisi niin jotenkin tuunata takalevy tai hyllyt tms. sillälailla huonekaluun tulisi aikakerrostumaa joka ehkä joskus jää sitten sinun lapsien tuunattavaksi/ päänsäryksi :)

  Itseäni harmittaa kun menin aikanaan hävittämään äidiltäni saadun 50-luvun kirjahyllyn pois. Silloin se oli ihan kaamee mutta nyt istuisi kuin piste iin päälle poikien huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pampula, ihana nähdä suakin taas täällä! Mä olen innostunut kuvaamaan videoita mun peruspokkarillani. Varsinkin elukoista saa ihan parhaita. :)

   Mun ajatukset on samat kirjahyllyn suhteen. En mä sitä mitenkään erityisesti rakasta, mutta tekijää kyllä rakastin ja kai sitä pitäisi muutenkin kannattaa suomalaista käsityötä. Ja joskus se näkökulma tuotakin möhköä kohtaan voi muuttua.

   Tuunaaminen on hyvä ajatus! Sitä jossain kohtaa pyörittelin mielessäni, mutta en keksinyt mitään... Ehkä pitäisi pistää pohdinnat uudestaan käyntiin. :)

   Poista
 3. panpulan ehdotusta jatkojalostaen joku valkoinen dc-fix mikä taipuu vaikka ja mihinkä ..sillähän tuon kirjahyllyn väriä sais muutettua niin että sen voi palauttaa takaisin omaan väriinsä heti kun alkaa siltä tuntumaan :)

  Mutta kyllä, nyt näyttää hyvältä!!! Missäs kisulit oli ku ei niitä näkyny?!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, se jokaisen tuunaajan unelma, dc-fix multa unohtuikin kokonaan. :D Ajatus on kyllä jalostuskelpoinen, jos vaan keksii sen tyylikkään ratkaisun.

   Jossain kohtaa mä haaveilin myös ovien teettämisestä, vaikka huurrelasilla tms. mikä olisi keventänyt tummaa kokonaisuutta. Mutta ei ehkä ihan vielä riitä into siihen. :D

   Kisulit muuten onnistuivat aikas taitavasti liikkumaan aina pois kameran ulottumattomista. :D Siellä sivuille ne pörräs, ja jaloissa tottakai. Taisinpa jopa astua Topin hännälle.

   Poista
 4. Nyt näyttää paljon tilavammalta ja hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Kummasti se oma fiilis parani, kun sai jotain selkeää muutosta aikaiseksi. Nälkä kasvaa syödessä, meinaan samantien rupesi kiinnostamaan kaikki muutkin suureelliset suunnitelmat. :D

   Poista
 5. Wau! Näyttää tosi hyvältä... :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, Ira!! :) Oma viihtyvyys kyllä parani huimasti!

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...