maanantai 26. maaliskuuta 2012

500e

Enne Sisusta siis -blogista vippasi mulle kuvitteelliset 500 euroa, ja haastoi minut samalla kertomaan kollaasin voimalla, miten ne viissataa käyttäisin vain ja ainoastaan sisustamiseen.

Helppoa. Ostaisin lopultakin iki-ihanan k-tuolin. Kyllähän sillä viissatasella maksaisi jo reilun kolmasosan tuosta!

Kuva FinnishDesignshop


Mutta koska enne vaati nimenomaan kollaasia... :D Alunperin keräsin viidensadan edestä FinnishDesignshopin sivulta haaveilemiani asioita. Siitä tuli kuitenkin surullisen pieni kollaasi, joten siirryin astetta edullisemmalle linjalle.

Kuvat Ikea, FinnishDesignshop, Surpriseme.fi

Tuotteet järjetyksessä vasemmalta oikealle, ylhäältä alas:

1. Eivor-huopa (Ikea)
2. Festivo-kynttilänjalka 245mm (FinnishDesignshop)
3. Maskros-kattovalaisin (Ikea)
4. Myy-valaisin, keltainen (FinnishDesignshop)
5. Rainbow Black -seinäkello (Surpriseme.fi)
6. Saturnus XL -naulakko (Surpriseme.fi)
7. String Pocket -hylly, musta tai keltainen (FinnishDesignshop)

YHTEENSÄ 499,90 euroa. Aika tarkkaan valittu! 

Geometristen kuosien lisäksi olen ihastunut myös raitoihin - tervetuloa siis kotiini, ykkönen! Neljän Festivon kokoelmaani kasvattaisin myös mielelläni (hyvä lahjavinkki tutuille!). Ikean söpöisen Maskrosin kelpuuttaisin pienemmässä koossa olohuoneeseeni. Ja oikeastaan myös portaikkoon. Sinne ehkä menisi isompikin versio. Kaksi näitä siis, kiitos! Ja Myy, voi Myy. Sinua voisin ottaa kaksi kappaletta keltaisena keittiöön. Valaisethan myös hyvin? Samaan syssyyn kelpuuttaisin keittiöön myös String Pocketin, väri riippuen seinän tulevasta väristä. Eteiseen kaipaisin uutta persoonallista kelloa. Ja Hang It Allia seinälle. Mutta koska se (Hang It All) ylittää budjetin, etsin vaihtoehtoisen ratkaisun, eli halpisversion. Värikäs pallukkanaulakko.

Jaahas, ne oli sitten siinä. Heitän muutaman viisisatasen eteenpäin, ja haastan seuraavat bloggaajat paljastamaan, mihin he rahat tuhlaisivat, jos ehtona on käyttää ne nimenomaan sisustamiseen.

aNNa - Saltunraitti

Vinkatkaahan, jos otatte haasteen vastaan! :)

6 kommenttia:

 1. Kiva ja haastava haaste napattu matkaan. Huomaan että meillä on yhteneväisiä toiveita, nuo stringit on minunkin toivelistalla. täytyy varmaan napata kamera matkaan kun lähtee kaupungille ja kuvata kaupassa haaveita. Netissä pyörimisessä on aina uhkana se, että ihanuuden huumassa kuuluu ' klik klik' ja rahat meni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, odottelen innolla sun haaveita! :) Ja juu, arvaa vaan kuinka monta kertaa meikäläinen joutui tyhjentämään itsekseen täyttyneen ostoskorin. :D

   Poista
 2. Kiitos! Tämän otan. Ihmettelin miksi en ollut käynyt tätä lukemassa ja tajusin, että koska luen blogeja oman suosikkilistani kautta etkä ollut mun mielestä päivittämyt, en ollut huomannut. Sitten kun asiaa tarkastelin, tajusin että sun blogi oli tippunut listaltalta??? Mä päivitin sinne uusia joku aika sitten mutta en omasta mielestäni poistanut mitään? No, pääasia että huomasin. Haaste siis napattu, kumpa, oi kumpa ehtisin bloggailla vähän enemmän.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, täällä odotellaan mielenkiinnolla! :)

   Mä taas olen oikein koittanut skarpata tän bloggaamisen suhteen, vaikka aikaa ei oikein olisi. Eniten kiirestää kuitenkin kärsii se muihin blogeihin kommentoiminen, kun kiiressä koittaa lukea vain mahdollisimman monen päivitykset. :/

   Poista
 3. Hauska haaste :) Haen ehdottomasti mukaani kun ehdin ;) Festivo kynttilänjalkoja voisin minäkin haalia jo olemassaolevien lisäksi vaikka kuinka paaaaalllljoooooonnnn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, täällä odotellaan!

   Mä rrrakastan Festivoja, ne ois just parhaimmillaan oikein isona rykelmänä! Nyt niitä on vain neljä äidiltä perittyä. Mutta ehkä sitä pitäisi vaan vinkata kaikille, että jos lahjaideaa kaipaa, Festivoja mulle tänne vaan. ;D

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...