maanantai 12. maaliskuuta 2012

Merry Kitchen!

Saako maaliskuussa vielä vilautella joulukuusia?

Kaivoin arkistojen kätköistä muutaman keittiökuvan joululta. Niitä on mukava katsella haaveillessa siitä ihanasta, kauniista, upeasta keittiöstä. 

Tai no, näitä kuvia on ihan kiva katsella keittiön nykyilmettäkin miettiessä. Sanoisinko kevyenä alustuksena, että keittiö muistuttaa tällä hetkellä lähinnä kaatopaikkaa. Ja ei, siellä ei ole alkanut remontti... Nyyh. Sen sijaan koin viikonloppuna valaistuksen. Olohuoneen tavararuuhka rupesi ottamaan päähän. Samoin vaatekaapeista edelleen löytyvät äidin vaatteet ja tavarat, jotka veivät tilaa muulta ympäriinsä lojuvalta romulta. 

Klik. Olkkari sai kyytiä, samoin vaatekaapit. Ja nyt keittiö on kaatopaikka.

Mutta tässä vielä ne ihanan siistit kuvat. ♥
Mun rakas toimiva liesi. ♥ Ja vieläkin rakkaampi vesipannu. ♥

Oli siellä joulunakin romua.

Ehkä se remppainto herää työkiireistä selvittyä. Meidän alalla on onneksi hiljainen kesä ja syksy. Toukokuuta odotellessa siis...

Ps. Vieläko muistatte arvonnan? Muutama päivä aikaa osallistua vielä. Voiton mahdollisuudet suuret!

5 kommenttia:

 1. Voihan keittiö ..eihän nuo kaapit mitään silmiä hiveleviä oo. Tä kans haaveilee niin siitä uudesta keittiöstä. Tai eihään se nykyinenkään oo ku 7 vuotta vanha mutta ei oo itte suunniteltu ni eihän se sillon voi olla hyvä =/

  Iloa viikkoosi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sun kommentti sai hymyilemään. :D Eivät TODELLAKAAN ole silmiä hiveleviä! Jopa kellastunut mänty voittaisi nämä!! :D Sitä se 31 vuotta tekee.

   Ja mä luulen, että mulla ois vähän sama asia. Kyllä se itse suunniteltu on aina paras! Vastaa omaa makua. Muiden suunnittelemista voi keksiä aina jotain vikaa, ihan luvan kanssa... :D

   Kuvia ajattelin ottaa heti, kun ehdin valoisan aikaan kotiin. ;) Ylityöt perskules haittaavat harrastuksia.

   Ihanaa viikkoa sullekin! ♥

   Poista
 2. Niin ja vaadin kuvia sieltä jokapaikasta muualta ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt ymmärrän antamasi kehut :/
  Pientä pintaremonttia kaipaisi. Pohjaratkaisu tosin on mukavan selkeä ja mahdollistaa helposti teteutettavissa olevan remontin.

  PS. Miksi tuo hella on korkeammassa asennossa? Vai onko tasot erityisen matalalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enne, eikös saa kummasti katsomaan omaa kotia ihan uusin silmin, kun joku pöhlö näyttää tämmöisiä kuvia? :D Ei vaan, kyllähän niitä varmasti kamalampiakin löytyisi... Jos nyt oikein etsisi.

   Epäilen, että täällä on nykystandardeja matalammat työtasot. Hellaa hankkiessani en jaksanut ollenkaan vaivata päätäni korkeuseroilla. Suunnitelemassani keittiössä tasoja nostettaisiinkin tuon viisi senttiä... Vaikka itse pätkä olenkin.

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...