keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ikea kohtaa retro-Finlaysonin

Aiemmin kirpparilta ostamani retropussilakana löysi lopultakin tarkoituksensa. Tässä auttoi eilinen käynti Ikeassa ja siellä syttynyt ahaa-elämys. Tänään aamulla pussilakana kohtasikin sitten Ikean pehmoisen fleece-huovan, lopputuloksena syntyi kiva pehmoinen peitto. ♥

Jollain pikkuruisella sisustushenkenä toimivalla kohtalolla saattoi eilen olla muutenkin sormensa pelissä, sillä en löytänyt enää Ikeasta haluamaani harmaata mattoa. Selvittyäni hetken ketutuksesta rupesinkin sitten ystävän ehdotusten myötä miettimään vaihtoehtoista ratkaisua... Ja nyt on olkkariin hankittu vihreä matto! Siitä kuvia toisella kertaa.

Tunnustan nyt muutenkin, että tuon pussilakanan ja hitaasti lähestyvän kevään myötä vihreä on ruvennut viehättämään entistä enemmän. Se näyttää niin ihanan raikkaalta! ♥ Ja pitäähän se toki pikkuhiljaa pyörittää kaikki mahdolliset värimaailmat kodissa läpi. :D
Pussilakana oli ajan myötä vetänyt aika vinoon, vaikka Finlaysonin olikin, joten ompeluhommat ei olleet mitään kaikkein helpoimpia. Päätinkin sitten pyrkiä ihan reippaasti vaan rosoiseen, kotikutoiseen lookkiin. :D Leveää siksakkia ympäriinsä, ja myöhemmin ehkä vielä siksak-tikkaukset.Ja Niiskutin tottakai tykkäsi tästä leikistä! Lattialla kun koitin laitella nuppineuloja paikalleen, syöksyi kaiken seassa hirmuinen mustavalkoinen raketti! Peiton paikalleen mallaaminen oli, jos mahdollista, vieläkin jännempää! ♥Ps. Jostain syystä osa kuvista kieltäytyi kääntymästä oiken päin - murr!

7 kommenttia:

 1. Tälle peukut! ..hieno peitto.. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköinen!
  Tuo vihreä on niin keväisen värinen (ainakin tuossa kuvassa :) )
  Ja kun kerta kissakin sen hyväksyy, niin kyllä sen on oltava mahtava! ;D

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi nätti tuo vihreä kuosi!

  VastaaPoista
 4. Pampula, kiitos kaunis!

  Mignonne, kiitos sinullekin! Kyllä tuo vihreä on ihanan keväistä myös ihan livenä, vaikkakin selkeästi retrompaan sävyyn päin. Ja totta, kissan hyväksyntä on ensiarvoisen tärkeää! :D

  Katjusha, kiitos kiitos! Kyllä ennen on osattu nuo kuosit, ainakin mie tykkään. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva idea tehä vanhasta pussilakanasta tuommonen viltti :) Saatanpas joskus itsekin kokeilla, kun pyörii muutama epäsopivan kokonen _mutta niin ihana_ lakana komeroiden kätköissä :)

  VastaaPoista
 6. Viärän emäntä, mukava kun eksyit tänne kyläilemään! Ja pistä ihmeessä ihanat lakanat kiertoon. :D

  Miekin olen jalostanut ajatusta pidemmälle, ja miettinyt joskos tässä olisi jopa ideaa lahjaksi - kauniita lakanoita saa uutenakin niin edullisesti, että voisi joskus miettiä antavansa "omia" käsitöitä lahjaksi läheisille. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana idea näinkin :) Itse ompelin juuri samanmoisen pussilakanan itselleni peitoksi sohvalla lömppäilyyn ;) Kiva ja ihanan värikäs blogi sinulla :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...