tiistai 18. tammikuuta 2011

Valjaat

Mulla on nyt semmonen jännitys päällä, ettei toivoakaan mistään järkevästä toiminnasta! Sen verran vaan todettakoon, että mulla sattais niinkun olla työpaikka tiedossa. Jos sen itse haluan. Ehkä. IIIIK. En vielä tiedä. ;) Huomenna onkin sitten taas haastattelu. Parhaassa tapauksessa joudun ehkä jopa valitsemaan! Tai sitten hehkutan ihan turhaan, olen lukenut ihmisiä ihan väärin ja rysähdän kohta maan pinnalle. :D

Miten sinä päättäisit? Tosi kivan oloinen työpaikka, mutta selkeästi huono(mpi) palkka, vaiko jees työ ja hyvä palkka? Tähän kun tietäisi vastauksen. Vaikka eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa, enhän mä oo vielä ees siellä huomisessa haastattelussa käynyt!

Onneksi olin nämä kuvat lataillut tänne jo joulun alla, saanpahan edes jotain kuvallista aiheen tynkää aikaiseksi. Tällöin aloteltiin valjaisiin opettelu. Ei mikään helppo juttu, Niisku inhoaa niitä koko pikkuruisella sydämellään.

Otasepois, otasepois!

Siis oikeesti, kuuletsä mua?!

Mä syön sen jos et ota.

Ota pooooooooois!

Pliiiis.

Hahaa! Sainpas auki.

Siinäs toljotat. Ja prkle, mun häntään tuli takku.

6 kommenttia:

 1. Voi tota sun Niiskua ;DDDD

  Jaa, kumpi paikka? Toi on vaikee kysymys. Mä valitsisin aina sen jossa on kivempi olla töissä, jos siis toisessa ei ois. Mutta sun kannattaa miettiä kauanko meinaat olla siellä? Jos se on ponnahduslauta seuraavaan, niin valitse hyödyllisempi. Jos tykkäät olla pitkään niin valitse kivempi. Mahtava tilanne! Mä uskon että sulla on mahikset molempiin!!! Sun jutuista välittyy sellainen positivinen asenne, jota ei teeskentelemällä saa, ja sen takia ne sut haluaa!

  VastaaPoista
 2. Tsemppii päätöksiin!
  Valjaat on kyllä semmoset riesat, mut ihan hyvät olla olemassa....

  VastaaPoista
 3. Oi, höpsö Niisku :) Meillä ei ole kaikkien taiteen sääntöjen vastaisesti koskaan "totuteltu" valjaisiin. Laitettu vain säädöt kohdalleen sisällä ja painuttu sitten pihalle ihmettelemään. Tosin valjaatkin ovat olleet aina verrattain "pakovarmoja" (=kissoilla ei ole ollut halua karata...). Toivottavasti valjastelu alkaa maistua, eikä Niisku kehitä Houdinin taitoja :)

  Onnea mieluisan työpaikan valintaan!

  VastaaPoista
 4. Jos miun pitäisi valita, valitsisin työn, josta tykkään. Se on kyllä aika tärkeää, että viihtyy työssään. Jos inhoaa työtään, vaikka palkka olisi kuinka hyvä, voisi palaa nopeasti loppuun.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti saat työpaikan :) Itse valitsisin sen missä viihtyisin. Kyllä se viihtyvyys korvaa sen pienemmän palkan.

  Ja täällä kans pitäisi aloittaa valjailla harjoittelu, mutta en ole pitänyt sen kanssa nyt mitään kiirettä, ainakaan vielä. Hyvin todennäköisesti tulee käymään samalla tavalla kun Niiskun kanssa :)

  VastaaPoista
 6. JOnna, sulla olikin ihan hyvät näkökulmat työn valitsemiseen! Onhan siinä aika tavalla pohdittavaa, jos valintaan asti menee (vaikka nyt ei niin käynytkään :D ). Kiitos!

  Katjusha, kiitos! Valjaat onkin jännä juttu. Miun edellinen kissa rrrrrakasti niitä! Aloitti hurjan kiehnäämisen ja kehräämisen aina kun KOSKIN valjaisiin. Ajatteli varmaankin pääsevänsä ulos, niinkuin asianlaita olikin. :)

  ella, tuota taktiikkaa ajattelin itsekin kokeilla, mutta kun tuo Niisku oli niin arka alkuun, että ajattelin varmemmaksi hitaan totuttelun. :D Kiitos myös sinulle!

  Sirutuuli, todella hyvä huomio. Kyllähän sitä mukavaa työtä tekee pienemmällä palkalla kuin ikävää työtä. Varmaan vasta sitten myöhemmin suuremmalla kokemuksella rupeaa palkasta kehittymään suurempi kynnys. Tai näin ainakin uskoisin.

  Christin, viihtyvyys voittaa palkan, kyllä vaan taidat sinäkin olla oikeassa! Loppuunpalaminen on aika oleellinen huomio, sitä en itse olekaan ajatellut. Ja kiitos myös sulle! Tsemppiä teillekin valjaiden kanssa harjoitteluun, sitten kun sen aloitat! Kyllä se siitä, vaikka alkuun saattaakin harmittaa. ;)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...