maanantai 24. tammikuuta 2011

Särmää mä metsästän

Välillä tykkään keittiöstäni, välillä inhoan sitä. Keltainen on ihana väri, mutta tässä asunnossa koko keittiön kattava pliisu haaleanvaniljahtavankeltainen on aikas tylsä kaikessa tasapaksuudessaan. Se saa keittiön myös näyttämään kauhean tunkkaiselta.

Yksi ilta keittiön suuntaan tuijotellessani sain päähäni, että sehän tarvitsee vaan lisää särmää! Jotain tummaa ja selkeää vastapainoksi kaikelle kellertävälle. Samassa tohinassa siirtyi sitten olkkarin matto testinä keittiön puolelle.

Mielestäni tuo tasapainottaa ilmettä ihan kivasti, mutta mitä mieltä muut ovat? Onko matto liian iso, synkkä, tumma, muuten vaan huono, vaiko juuri passeli? Ennen keittiössä on ollut värikäs räsymatto miun lapsuudesta, ja kyllähän se on huomattavasti levottomamman näköinen.
Todennäköisesti kallistun vaan hankkimaan toisen samanlaisen maton Ikeasta, olkkarin puolella olen siitä tykännyt ja omaa silmää se miellyttää myös keittiössä. Aika näyttää tämänkin asian!

5 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään tosta sun keittiöstä, mutta ehkä tälläselle vaalean ystävälle noi ovet on enemmän mieleen. :)

  VastaaPoista
 2. Siis minustakin tuo keittiö on jotenkin tosi symppis :)..ja matoista..hmmm..molempi parempi!

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo matto on ihan rauhallisen sävyinen eli passeli tuohon!

  VastaaPoista
 4. Yleinen esteettinen silmäni, joka kertoo, miten muut asiat näkevät, kannattaa tätä tummaa mattoa. Henkilökohtainen mielipiteeni on värikkään "vanhan maton" puolella, mutta samaa pirteyttä saisi varmasti lisäämällä keittiöön tumman maton kanssa muutamia kirkkaamman/voimakkaamman keltaisia esineitä? Ellen vallan väärin näe, mikron päältä taitaa iloisenvärinen ruukku pilkottaakin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitosta kaikille!

  Pieni Lintu, miekin tykkään keittiöstä suurimman osan aikaa, mutta illalla, hämärässä, kellertävän valon loisteessa se näyttää inhottavan tunkkaiselta. Ehkä tähänkin auttaisi helpommin valaistuksen vaihtaminen! :D

  Pampula, symppis keittiö todellakin. :) Kyllähän tuossa alkuperäisilmeessä on jotain tosi herttaista, varsinkin kun vertaa edellisissä asunnoissani olleeseen perusvuokratalokeittiöön, valkoinen tylsillä puisilla listoilla. Hmm, niin mitäs mie tässä nyt valitankaan?! :D

  Katjusha, kiitos mielipiteestä! Itse tykkään kovasti maton tummuudesta vaalean keittiön rinnalla. :)

  Ella, hih, mulla on ihan samanlainen esteettinen silmä! :D Se oma mielipide taas yleensä on astetta värikkäämpi kuin mihin enemmistö kenties kallistuisi. Sitä tässä rupesin ihmettelemään, että miksi edes haluan vaihtaa mattoa. Tottapuhuen tykkään siitä vanhastakin matosta hurjan paljon. Tylsistyminen kenties, who knows. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...