perjantai 28. tammikuuta 2011

Ja vielä lisää vihreää...

Oikein kunnon kevätfiilistelyä! Onhan se kohta jo helmikuu. :D

Säätäminen taitaa kuitenkin jatkua, koska sunnuntaina olisi lisäistumapaikat tarpeen.Ps. Aika pelottavaa! Eilinen kävijämäärä oli viisinkertainen "normaaliin" verrattuna. Liekö jossain nostettu puheenaiheeksi, joko hyvässä tai pahassa.

3 kommenttia:

 1. Moikka J! Mä en ole aikoihin hihkunut täällä mitään, vaikka oon käynyt kattelemassa sun "vihertymistä" :) Toi Finlayson kohtaa Ikean oli loistoidea. Ja sellainen juttu tuli mieleen, että mä en tunnustaudu vihreän ystäväksi, siis ollenkaan, mutta pelottavaa kyllä, se näyttää sun kuvissa hyvältä. Ja muutenkin oon hypistellyt lehmuksenvihreitä juttuja aika ajoin... olenko muuttumassa siis ;) Mut tossa sun telkussa vihreä ei hyvä. Ollenkaan!

  Hyvää viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Eilen oli eräällä keskustelupalstalla linkki tänne kun kyseltiin kivoja sisustusblogeja :)

  VastaaPoista
 3. Heippis JOnna ja kiitos kaunis! Tiedätkö, miekään en oo koskaan tunnustautunut vihreän ystäväksi. En nyt ollenkaan käsitä mitä on tapahtumassa. :D Mutta tuo keväinen vihreä on vaan niin ihq, että on pakko ihan sortua teinikieleen!

  Heipsan Anonyymi! Kiva kun jätit viestiä, mie jo melkein pelkäsin pahinta huomatessani kävijäpiikin. :D Lohduttavaa kuulla, että kyse olikin kaiketi ihan positiivisesta jutusta. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...