torstai 13. tammikuuta 2011

Vuoden ensimmäiset tulp- eikun...

... Ei sentäs tulppaaneja.Ihan vaan yksi uusi vihersöpöys jo tuhottujen tilalle. Tuhottujen kasvien määrä sitten lokakuun lopun on aikas mielenkiintoinen. Onneksi yksikään neljästä uhrista ei ollut myrkyllinen!

No joo, myönnytyksenä kevään kaipuulle nostin keittiöstä esiin kangastulppaanit vihreässä vaasissaan. Kiitettävän aidon näköiset kauempaa katsottuna, ja vielä toistaiseksi ovat saaneet olla jopa rauhassa!Työ- ja romanssirintamalla tapahtuu, aika jänskää! Vaikka kai se pitäisi olla hiljaa, ettei tule varsinkaan työrintamalla epäonnen piikkiä kohdalle. Don't wanna jinx it.

Pitäkää kuitenkin peukut pystyssä. Mä sekoan työttömänä. :D

6 kommenttia:

 1. Kisutko kukkia tuhoaa? Meillä niin tekee, joten olen myös onnelinen kun saan uuden kukan ja mietin minne sen laittaisin että säilyisi edes hetken aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Katjusha, kissapa hyvinkin! :D Miun edellinen kissa oli näin jälkeenpäin ajatellen tooodella kiltti, nykyinen kun on varsinainen puutarhuri! :D Nyt sitten testailen, mitkä kasvit saavat olla rauhassa ja mitkä eivät. ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä kans kissat tuhosivat kukat!Ja nyt jos niitä ostan,en siltikään saa pidettyä hengissä!Just tuollainen ekan kuvan kasvi kupsahti..:P

  Peukut pystyssä työ ja romanssirintamalle!!:)

  VastaaPoista
 4. Niina, mulla on viherpeukalo kehittynyt vuosien varrella (asiaan saattaa vaikuttaa puutarhurikäly ;) ), mutta silti osa tuppaa ihan hoidonkin puolesta kuolemaan. :D Kiitos peukutuksista!!

  VastaaPoista
 5. Mein vanha kissa puutarhuroi jopa kaktukset... Että niin :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, aikamoinen kissa teillä! :D Miun edellinen kissakin oli jonkin verran kaktuksista kiinnostunut. Esim. yksi mikäliepallokaktus ei koskaan päässyt edes juurtumaan, kun Essi käväisi sen aina nakkaamassa lattialle leikittäväksi... Kai se pyöri niin kivasti. :D

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...