lauantai 8. tammikuuta 2011

Piirrustellen

Viimeiset pari viikkoa täällä on vallannut yhä enemmän ja enemmän alaa harrastus, johon ei ole pitkään aikaan ollut aikaa. Piirtäminen! ♥ Vaikka taidot on pahasti ruosteessa, palaa se tuntuma pikkuhiljaa.

Aikaa ei vaan meinaa jäädä millekään muulle. :D Tai no sen pakollisen työnhaun lisäksi. Kotikin on ihan retuperällä ja hyvä jos muistaa edes silloin tällöin syödä. Blogimaailmallekaan ei meinaa riittää aika. Ei oman blogin päivittämiseen eikä muiden blogien lukemiseen. Koitan kuitenkin parantaa taas tapani, kunhan arjen uusi rytmi lähtee rullaamaan! Voi kun harrastuksista voisi tehdä itselleen ammatin, sanoo viikko sitten valmistunut höpsö.

Eräs toinen pidempiaikaisista harrastuksistani on roolipelaaminen. Aloitin joskus 2000-luvun alkupuolella ja edelleen jatkan, joskin vähemmän aktiivisesti. Seuraavat piirrustukset ovat jokatapauksessa kyseisen harrastuksen innoittamia!
Ps. Omien piirrustusten esitteleminen on muuten jotenkin ihan yhtä henkilökohtaista kuin syvällisemmät postaukset!

6 kommenttia:

 1. Piirtäminen on ihanaa!
  Itse olen aina piirtänyt, teini-iän jälkeen se jäi ja aktivoiduin taas uudestaan opiskelujen alkaessa kun piti verestää taitoja tuotesuunnittelun saralla. Nyt ei ole taas tullut vähään aikaan etsittyä kynää ja paperia käsiin vaikka pitäisi kyllä. Siinä kuluu tunti jos toinenkin huomaamatta omassa piirustusmaailmassa, aivojen tyhjennyshommaa jos jokin :)
  Hienoja kuvia, sinulla on mittasuhteet kohdillaan!

  VastaaPoista
 2. Piirtäminen <3

  Omien piirrosten esittely on tosiaankin hyvin henkilökohtainen asia. Itse foorumipohjaisia roolipelejä pelanneena ja runsaat määrät fanartia piirtäneenä koin jotenkin raskaaksi sen, ettei piirroksia juurikaan viitsitty kommentoida, vaikka kuvan olisi käynyt kurkkaamassa useampikin.

  Näistä kuvista pidän eniten ensimmäisen kuvan mangatyttöjen ja viimeisen neidon piirtotyylistä. Jälkimmäisen "disney realismi" puree muutenkin tyylillisesti minuun, koska mittasuhteet ovat kauniisti harmoniassa. Lisäksi neidillä on oikein kaunis, mutta haikea ilme :)

  VastaaPoista
 3. Katalaiina, tosiaankin sitä aivojen tyhjennyshommaa! Jotenkin niin rentouttavaa ja samalla unohtuu se muu maailma ympäriltä. Ja kiitos, noita mittasuhteita saa kyllä aina kytätä silmä kovana. :D

  Ella, samat fiilikset mulla fanartista. Jonkin verran olen sitä esitellyt, mutta täydellinen kommentoimattomuus oli jollain tapaa häiritsevää. Vaikka en haekaan hyväksyntää ja kehuja, jää sitä silti jotenkin miettimään syytä hiljaisuuteen. :D Kiitos muutenkin! Toi disney realismi olikin kiva (miulle uusi) termi, taidan ottaa sen vakikäyttöön. ;) Itse nautin enemmän juuri tämän tyyppisten kuvien piirtämisestä, verrattuna niihin "realistisiin" kuviin kunnon varjostuksineen jne.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia!
  Mä oon miettiny kans monta kertaa et voiskohan rakkaasta harrastuksesta saada itelleen ammattia. nimim. toista vuotta ihan toiselle alalle opiskeleva =P

  VastaaPoista
 5. Pieni Lintu, kiitos kaunis!

  aNNa - Kiitos! Voi, rakas harrastus ammattina olisi kyllä niin ihanteellinen tilanne... Mulla vaan voitti ihan puhdas järki, kun työllistymistä mietin. Järkevyys on tylsää. ;)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...