keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Keimaillen

Alunperin blogini linjauksena oli säilyttää tietty yksityisyys jättämällä omakuvat - erityisesti kasvoista - vähiin, ellei jopa kokonaan pois. Viimeisimmän neulevillityksen myötä päätin kuitenkin joustaa tästä satunnaisesti. Lumihangella rötköttävät neuleet kun eivät vaan ole sama asia kuin elävän ihmisen päällä kuvatut jutut.

Ja onhan 29.2. myös jollain tapaa merkittävä päivä... Sen kunniaksi voi jopa vähän keimaillakin!
Tämänhetkinen lempparini on jokaisessa kuvassa esiintyvä Summer Flies -huivi. Värikäs söpöläinen piristää kummasti tylsääkin toimistoasua. Ja näitähän voisi olla eri väreissä, fiiliksen mukaan... Ainakin keltaisesta haaveilen tällä hetkellä. ;) Ehkäpä se hyppää puikoille seuraavaksi.

Ps. Pitäisiköhän sitä tästä lähteä kosimaan? Uusi hame voisi myös piristää arkea.

6 kommenttia:

 1. Kauniita tekeleitä! Etenkin käsienlämmittimet sykähdytti <3

  Eikä pipojakaan oo koskaan liikaa. Tälle on tullu huono tapa pitää pipaa päässä aina, kotonakin. Pitääs päästä tavasta eroon nopeesti :) Mutta, sillonkun ei sitä tukkaongelmaa oo :D

  Aurinkoa päivääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsienlämmittimet on myös erityisen näpsäkät toimistossa! ;) Voi kuule, mä oon harmitellut ihan hirveästi sitä, että töissä ei oikein voi mennä pipo päässä. :D Aamulla pitää siis ehtiä nähdä vaivaa päänsä eteen.

   Poista
 2. Näpsäkkö pipo :)
  Blogissani haaste sinulle.

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi, löytyykö tuohon jostain ohjetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Linkin takana kun klikkaat Free Ravelry Download kuvaa, saat ladattua ohjeen itsellesi PDF-tiedostona. Todella selkeä ja helppo ohje, vaikka englanniksi onkin! :)

   Tietenkin makuasia, miten ohjeitansa tykkää lukea. Mulla sujuu tuo englanti kyllä, mutta visuaalisena ihmisenä harmittelin itse aluksi kaavion puuttumista.

   http://www.hollyandellaknits.com/shop/free-patterns/summerflies/

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...