tiistai 28. helmikuuta 2012

Kuulumisia ja käsitöitä

Kiitos Jonnalle virtuaalipotkusta! Ja tunnustuksestakin! Palaan siihen myöhemmin. Kiitos myös muille kommenttinsa jättäneille, palaan niihinkin myöhemmin. ♥

Ja missäs neiti on luurannut, vai? Jaa-a, hyvä kysymys! Kroonisesti kiireisellä ei mukamas ole aikaa bloggaamisenkaan. Haittaaks se?

Vitsi vitsi, vietin juuri pari viikkoa sairaslomalla. Tänä aikana en koskenutkaan tietokoneeseen muuta kuin tarkistaakseni pakollisen työsähköpostin päivittäin. Paitsi lääkepöhnässä, silloin ehkä parin päivän välein. Se ranne ja vuosituhannen flunssa. Vaan menivät molemmat huspois. Se rannekin melkein. Kyllä se vielä vähän kipeytyy töissä, jos on pidempi hiirikäsirupeama, mutta apteekista haettu rannetuki tekee ihmeitä... Ja neulominen ainakin sujuu jo ihan kivuttomasti! (Jaa miten niin ei olisi hyvä neuloa nyt?)

Kuvina esittelen tällä kertaa ennen ranneprobleemaa valmistuneita UWA-töitä.

UWA#9 Summer Flies shawlette.Rakastuin tähän malliin! Ohjeella valmistuu näppärästi kaulaan kietaistava pikkuhuivi, lankaa ja mallikertaa muokkaamalla tuosta saisi ehkä mukavan hartiaversionkin.


UWA#10a Sense and Fashion Handwarmers / Jane Austen Knits 2011. Mitäpä tähän sanoisi. Rakastan Jane Austenin kirjallisuutta, ja törmätessäni hänen nimensä inspiroimiin neuleohjeisiin, oli kyseinen lehti pakko tilata koto-Suomeen.

UWA#10b Meret. Erilaisia myssyjähän ei voi koskaan olla liikaa! Pelastavat huonot huispäivät tehokkaasti ja piristävät olemusta.

UWA#8 Tupsupipo. Patenttineuletta kaksinkertaisella langalla, resorin oikeat silmukat neulottu kiertäen. Mua lapsetti, joten alunperin suunnittelemani virkatun koristekukkasen tilalle tuli tupsu. Viimeksi olen näitä tehnyt varmaan joskus päiväkoti-ikäisenä. :)Valmiita UWA-töitä on nyt kymmenen kahdestatoista (10/12). Neljä on vielä valokuvaamatta, mutta josko joku päivä ehtisin taas kotiin päivänvalon aikana... Tai olisin edes viikonloppuna hengissä. Kaksi työtä odottelee valmistumistaan, toinen näistä melko isotöinen. Mutta aikaahan on vielä pari kuukautta. :)

----------

Ja hei, jatkukoon se arvonta nyt vielä maaliskuun 14. päivään asti. Vielä siis pari viikkoa aikaa osallistua! 

Palkintohan valmistuu voittajan lempivärin mukaan, joten muista kertoa se arpajaispostauksen kommenteissa. Ja voiton mahdollisuudethan ovat hurjat, koska osallistujia on vielä varsin inhimillinen määrä. :) Jos sinua siis harmittaa suosittujen blogien arvonnat, joissa voittamisen mahdollisuus on katoavan pieni, tämä on sinun juttusi! Se on sitten asia erikseen, jos et missään nimessä tahdo jotain itsetehtyä palkinnoksi...

2 kommenttia:

  1. No hei, mulla on niin "hyvä" tuuri etten voita mitään vaikka olisin ainoa arvan omistaja ;) Niin, ruskeaa ja turkoosia ja mustaahan ei voita mikään - paitsi ehkä punainen. Kaikki neljä on kivoja, samoin keltainen ja oranssi! Lapseni myös samoihin väreihin, turkoosia ja limenvihreääkin muuten hei rakastan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaana, mistä sitä tietäisi, vaikka tällä kertaa onnistaisikin! :D Ihanan värikkäitä lempivärejä sulla! Noista olisikin ilo miettiä palkinnon väri. :))

      Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...