maanantai 2. huhtikuuta 2012

Success!

Mä tein sen! Kuusi minuuttia sitten lähetin viimeisen veroilmoituksen ja näin ollen selätin työurani ensimmäisen Ison Deadlinen!

Hyvä minä! Ja hyvä te kaikki muutkin kirjanpitäjät! Se olisi sitten vaan kohti seuraavaa deadlinea ja toivottavasti pidempiä yöunia.

Ei mulla muuta. Palaan taas kiinnostavampiin aiheisiin, kunhan selviän tästä shokista. :D


Ps. Jos ei ole tullut sanottua tarpeeksi selvästi, niin kirjanpitäjähän täällä kirjoittelee. Jännittävää, eikös.


Pps. Ei huvittaisi yhtään lähteä töistä tuonne peltikolareiden ruuhkauttamaan kotimatkaliikenteeseen. Riittäisköhän eväät vielä pariksi tunniksi?

4 kommenttia:

 1. Hyvä sinä!!! Ja heippa vaan kirjanpitäjä ;) Täällä tuleva sairaanhoitaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan sairaanhoitaja! Ihaltava ammatti, liputan kyllä kaikkien hoitsujen puolesta! (Nimimerkillä Äitinikin sairaanhoitaja ja kovat taistelut käynyt)

   Poista
 2. Niistä kenkäkaapeista kun kyselit...Meillä on eteisessä kenkäkaappina 50 cm syvä keittiön laatikosto. Meillä se toimii samalla penkkinä eli on vierekkäin kaksi 30 cm korkeaa laatikkoa, jalat alla ja taso päällä, mutta sinun eteiseen varmaan paremmin sopisi vähän korkeampi, ehkä joku keittiölaatikoston runko sellaisenaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuohan onkin aika hyvä ajatus! Nyt jäi myös tosissaan kiinnostamaan, miltä teidän kenkäkaappipenkki-systeemi näyttääkään. :)

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...