maanantai 16. huhtikuuta 2012

Arki

Netitön viikonloppu on yksi parhaista tämän vuoden päätöksistäni! Viikolla saan työn merkeissä tarpeekseni tietokoneen edessä nököttämisestä, joten olen nyt kotiviikonloppuina tietoisesti pyrkinyt unohtamaan netin kaikkine houkutuksineen, mukaan lukien blogit. So far, so good.

Viime yö meni valvomiseksi, joten aloitetaan viikkokin hitaasti, nauttien viikonlopun tunnelmista. Onko muuten muita, jotka eivät osaa nukkua sunnuntain ja maanantain välisenä yönä? Vaikka unirytmi ei olisi mennyt sekaisin viikonloppuna, menee mulla tämä yö lähes aina valvomiseksi. Toisaalta valvominen ei ole mulle mitenkään erikoista, unettomuus on varsin tuttua tässä huushollissa.

Viikonloppuna meillä kuitenkin keskityttiin rentoutumiseen, lukuunottamatta pikaista työrupeamaa lauantaina. Lisäksi löysin uuden lempiruoan itselleni! Taco-henkiset täytetyt paprikat veivät sydämen. Niitä on pakko tehdä viikolla vielä lisää.Koska maanantait ovat hyvien yöunienkin jälkeen inhottavia, lupasin aamulla itselleni, että tänään en tee ylitöitä! Ja tämä lupaushan pitää.

Palaan myös saamiini kommenteihin myöhemmin aivotoiminnan virkistyttyä, kiitos kuitenkin kaikille puumerkkinsä jättäneille ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Heissuli!
  Netitön viikonloppu tekis varmasti hyvää itsekullekkin. Ehkä vois sanoa että puoli sellaisen taisin vahingossa pitääkkin :)

  Aurinkoista viikonalkua!! (tänne tosin on luvattu huomiseksi 10cm lunta o.O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netitön viikonloppu taitaa olla monille nykyaikana vähän "erikoisempi" käsite, ainakin tuntuu siltä. :D Ja sitten kun semmoinen pitää, on ihana huomata miten paljon saa aikaiseksi! Ihan eri mittakaavassa kuin keskivertonettipäivänä.

   Tänne oli muuten kanssa luvattu aika tavalla lunta, mutta johonkin se näyttää jääneen matkalla (hyvä vaan!).

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...