maanantai 9. tammikuuta 2012

Tarinoita joulusta ja laiskuudesta

Viikonloppuna tajusin, mistä tämä blogihiljaisuus oikein johtuu. Laiskuudesta! Yrittäessäni napata parista ihanasta leikkivästä lapsesta valokuvan herkesi kamera herjaamaan, että se muistikortti ois nyt kuule täynnä. Mutta eihän se nyt täynnä voi olla, sinne mahtuu vaikka kuinka paljon kuvia!

Juu, niin sinne mahtuukin. Siellä on kuvia syyskuun alusta lähtien, joka kuukausi runsaasti. Ihmekös, kun ei ole tullut mieleen postausaiheita - ne kaikki istuvat (edelleenkin) siellä kameralla.

Koska haluaisin herätellä taas tätä blogiharrastustakin - sekä omaan kirjottamista että muiden blogeissa vierailemista, päätin tänään aamulla potkaista itseni tietokoneen ääreen. Lyhyestä virsi kaunis - joulu tuli ja meni, joulufiilis jäi saamatta. Sanoisinko, että oli suorastaan elämäni (toiseksi) kurjin joulu. Uusi vuosi meni muutamaa astetta paremmin, tai suorastaan hyvin. Erinomaisessa seurassa, viihtyisästti.

Tässä vielä todellakin myöhästyneet jouluterveiset meidän poppoolta!
Joulukuusi omasta metsästä, koristeet omasta lapsuudesta, ja vielä kissojen avulla aseteltuina. Joka toinen ilta niitä sai tuolta lattialta noukkia.Ja mussukoiden terveiset myös - Sintti-Niisku 2,8 kiloa ja Topi 4,5 kiloa, edelleenkin kasvuvaiheessa.

Nyt tämä poukkaa töihin, sekä lupaa ja vannoo pyhästi aktivoituvansa taas täälläkin. Ja kiittää myös jättämistänne kommenteista edellisiin! Joo-o! :)

3 kommenttia:

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...