torstai 19. tammikuuta 2012

Aina vaan raitoja

Jatketaanpas vielä vähän sitä pakollisten hankintojen linjaa. Välipäivinä bongasin Torista kaksi todella symppistä raanua, jotka mielikuvissani sopivat täydellisesti Mummola meets Modern -kotiini! Todellisuus vastasi mielikuvia, sillä luonnossa raanujen sävyt olivat vielä kuvia kauniimmat.


Molemmat kuvat myyjän.

Jälkimmäinen, pienempi raanu löysi heti paikkansa romun piilottelijana, ja ensimmäinenkin pääsi seinälle parissa tunnissa. Päivän ehdin sitä siellä seinällä ihastella, mutta seuraavana aamuna alakertaan tullessa löytyi kaunokainen mytyssä lattialta - kera taulukoukkujen. Koska olin illalla kuullut epämääräisen metelin kantautuvan yläkertaan, tiesin ketä syyttää. Topia.

Noh, ei siinä mitään, kerrankos sitä erehtyy. Uusi yritys, ja taas raanu sai roikkua päivän seinällä, mutta yön tullessa Topi kiskoi sen jälleen alas.

Nyt olen kohta pari viikkoa pohtinut, millä saisin sen ankkuroitua seinälle riittävän hyvin pysyäkseen siellä silloinkin, kun utelias, kokeilunhaluinen (pahaatekevä) kissa päättää koittaa josko sen saisi tapettua hyppäämällä... Taulukoukkujen lyhyet naulat singahtavat ulos seinästä samantien, mutta ehkä järeämmillä propuilla olisi jotain toivoa kohta viisikiloista körilästä vastaan... 

Ja hei, jos on erinomaisia ehdotuksia tarjolla, otan ne vastaan ilomielin! Lilavihreäraanu kun on aika oleellinen olkkarini tämänhetkisten värivillitysten suhteen... ;)

3 kommenttia:

  1. Huh, Topistahan on kasvanut melkoinen pantterin ryökäle! :D Vanhempieni luona on pysynyt seinävaate paikoillaan yläreunaan kiinnitetyn puulistan, listaan ruuvattujen metallikoukkujen ja seinään kiinnitettyjen ruuvien avulla. 4,5 kiloinen neitikissa ei ainakaan tätä pudota juostessaan hepuleissaan välillä "seinän kautta". Toivottavasti jokin ratkaisu löytyy!

    VastaaPoista
  2. Ella, kiitos vinkeistä! Pistänkin korvan taakse, josko saisi kehittelyn asteille. Topi the Pantteri kun saalistaa ihan kaikkea liikkuvaa ja liikkumatonta. Ja tömistelee kiireissään ympäriinsä tekemässä ohimennen tuhoja. :)

    Retromoderni, kiitosta! Mun mielestä oli mahtavat löydöt. :)

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...