keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Modernia tuhlaamista

Huh! Pariin viime päivään on mahtunut kiirettä enemmän kuin laki sallii. Ensimmäisenä todettakoon, että ihailen pienten lasten vanhempia yli kaiken. Yksi ilta kaksjapuol-vuotiasta veljentyttöä vahtien, ja tältä tädiltä menee kaksi päivää siitä toipumiseen. Oikeasti. Tehopakkaus pisti tädin tosissaan lujille! :D

Sitten itse asiaan - viime viikolla tänne kotiutui the Blogimaton lisäksi jotain muutakin kivaa pitkältä haavelistaltani. Alennusmyynnit on ihanaa aikaa. Samoin se on mukavaa kerrankin elämässään saada palkkaa, ilman että tarvitsee miettiä opintotukien aikaista elämää. Vakityöt on tosi kiva juttu, etenkin tässä talouden tilassa.

Mutta ne kuvat! Ensimmäisenä kiinnosti matto.


Sitten lamppu.


Eikös oo ihana? 


Ehkä hienointa siinä on se, että sitä varten on oikeasti pitänyt säästää. Siitä on haaveiltu, sitä on odoteltu, sitä on pohdittu ja mietitty, ja lopulta päätetty, että KYLLÄ mä sen voin ostaa. Olen ansainnut sen.

Sitä on kiva katsella iltaisin.

3 kommenttia:

 1. Tännehän tipahtelee vaikka mitä ihania yksiköitä. Kovin tykkään tästäkin klassikosta.

  VastaaPoista
 2. Joo, toi tunne kun on oikea sti halunnut ja miettinyt ja säästänyt ja sitten vasta saanut jotain on hieno! Upeita molemmat, vai pitäiskö sanoa kaikki... Siis myös kissat :)

  VastaaPoista
 3. Enne, selkeästi on kevät tuloillansa, kun se sisäinen sisustajakin aktivoituu tarkkailemaan kauppojen tarjontaa! ;)

  Jonna, kiitosta! Se tunne on ihan parhaimmistoa! Nyt voikin sitten ruveta miettimään sitä seuraavaa säästämiskohdetta. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...