perjantai 13. tammikuuta 2012

Harrastuksia, hullutuksia

Kuten tuossa pari postausta sitten kävi ilmi, on neulominen nykyään yksi harrastuksistani. Ja koska mitään ei voi jättää vain puolitiehen, olen senkin vienyt - sisustamisen tapaan - enemmän tuonne hullutuksen (tai elämäntavan) suuntaan!

Pakkoneuloosista kertovat muun muassa ne vaatimattomat (reilu) kolmetoista kiloa lankaa, kymmenisen puikoilla olevaa työtä, sekä sadat eri suunnitelmat.

Niisku on myös mukana harrastuksessa, Topikin satunnaisesti oikein herkullisesti heiluvan langan osuessa kohdalle.

Niisku vartioi lankojaAN.

Turkoosi tekeillä lahjaksi, samoin musta-harmaa vyyhti.


Karkkivärit tulossa mulle!!

Osallistun myös Novitan neulomon UWA 2012 -tempaukseen. Uudesta Vuodesta Vappuaattoon -tempauksen ideana on siis aloittaa 12 eri työtä - vähintään 50g - tammikuun aikana, ja saada ne valmiiksi Vappuaattoon mennessä.

Kunnianhimoinen tavoite henkilölle, jonka koko työvuoden kaikki kiireet keskittyvät nimenomeen tammi-huhtikuu -välille, mutta mielenkiinnosta olen mukana, ja ehkäpä se neulominen on rentouttavaa vastapainoa (yli)töissä tietokoneen edessä istutulle ajalle! Ja onhan se ensimmäinen UWA jo valmiskin, 6 muuta aloitettu ja yksi näistä viimeistelyä vaille valmis.

3 kommenttia:

 1. Apua mikä haaste!!! :D Esittelethän sitten lopputulokset ;)

  VastaaPoista
 2. Eipä olisi itsestä tuollaiseen haasteeseen :D Minkä niminen/merkkinen on tuo karkkivärinen kerä eli mistähän tuota saisi?

  VastaaPoista
 3. Anna, pakkohan se on niitä esitellä, jos haasteessa onnistun. :D

  Ella, ei välttis ole mustakaan, mutta yritys on ainakin hyvä! :D Karkkivärinen kerä löytyi Tampereen Lankamaailmasta, nimeltään Hjertegarn Baby Trunte. Ne värit mut hurmasi, mielenkiinnolla odottelen mimmoinen on neulottavana. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...