tiistai 10. tammikuuta 2012

The Blogimatto

Iiiiik, muistatteko? Olen joskus muinoin höpissyt haaveestani saada the Blogimatto tähänkin blogiin. Ei ole onnistanut, ei. Joka puolella on sanottu eioota. 

Tänään kävin ystäväni kanssa metsästämässä Ikeasta jalkalamppua. Koska uusi olohuoneen mattokin oli edelleen etsinnässä, silmäilin matto-osastoakin sillä silmällä. Huokaisin, koska siellä nurkassa se häämötti - Stockholm Randin mallikappale. Sitten suututti, mitä ne nyt sitä pitävät siellä kunniallisia ihmisiä kiusaamassa?! Raahasin ystäväni mukanani maton äärelle, tarkoituksenani vaahdota hänelle maailman, mattokauppojen ja erityisesti Ikean epäreiluudesta, kun jokin pisti silmääni. Juuri siellä, mallimaton helman takana piileskeli jotain. KAKSI KAPPALETTA kyseistä mattoa siististi pakattuina.

Need I say more?

Seuraavassa puolitoista minuuttia eilisillan tunnelmia. Jos kissat ei ole sun juttu, kannattaa ehkä hypätä yli! You've been warned.


Minä tykkään. Niisku tykkää. Topikin ehkä tykkää. Kaikki ollaan siis tyytyväisiä.

Ps. Niiskuhan muuten rrrrakastaa villaa. Villalangat, villavaatteet, selkeästi myös villamatot. Kaikki aivan ihquja.

6 kommenttia:

 1. Oih, onnea uudesta matosta!!!:D Mites jalkalampun metsästämisen kans kävi?

  VastaaPoista
 2. Ihana Niisku ja tuli hymy huulille, kun sain lukea, et haaveesi on vihdoin toteutunut :)

  VastaaPoista
 3. Niisku on ylettömän suloinen matolla möngertäessään! Näyttäisi olevan mieluisa matto siis niin kissa- kuin ihmisasukkaallekin :)

  VastaaPoista
 4. Anna, kiitos! :D Ja kyllähän se lamppukin (tai ne) löytyivät... ;)

  Christin, kiitosta! :) Kai tuo matto on vielä mukavampi, kun sen eteen sai tosissaan nähdä vaivaa. :D

  Ella, mieluisa todellakin! Topi nyt ei niin välitä naisellisista härpäkkeistä, mutta me Niiskun kanssa ollaan oikein muikeina. :D Ja Niisku käykin monta kertaa päivässä kihnuttamassa itseään mattoon. <3

  VastaaPoista
 5. Kateellinen mattolöydöksen takia. ;)
  Kivalta näyttää kisut matolla(kin)

  VastaaPoista
 6. Enne, mietin kyllä pitkään olisiko pitänyt ottaa se toinenkin matto mukaan siitä pyörimästä. :D Samana päivänä tehty eräs toinen kallis ostos vaan teki päätöksen puolestani. :/

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...