lauantai 14. tammikuuta 2012

Huiveja, huiveja!

Tarkoitus oli tänään siirtyä jo vähän sisustuksekkaampiin aiheisiin, mutta enhän minä voinut vastustaa sitä kiusausta esitellä edellisillan tuotosta!

Huhtikuussa lahjaksi lähtevä (serkkuni tuskin lukee tätä blogia!) nypytön Annis valmistui nopeasti. Viime viikolla sen laitoin puikoille, minkä jälkeen pitsireunaan kului ehkä kolme iltaa, sileään neuleeseen toiset kolme iltaa.
Lisäksi viimeistelin jo reilu viikko sitten valmistuneen tuubihuivin. Niin peruskauraa kun olla voi, tarkoituksena vain lämmittää ja suojata kasvoja lumipyryissä.
Tässä olisi siis valmiina UWAt #7 (Annis) ja #2 (tuubihuivi). Viisi työtä on puikoilla, neljä pitäisi vielä aloittaa tämän kuun aikana. :) Hullu mikä hullu!

3 kommenttia:

 1. Nättejä huiveja molemmat.
  Jos on monta keskeneräistä, ei ole tekemisen puutetta :)
  Miulla alkaa melkein olla, siis tekemisen puutetta: vain yksi työ puikoilla ja siinä meneekin aikaa, on nimittäin sen verran iso :)

  VastaaPoista
 2. Ihana hullu oot - tosi kivoja nämä!!! :)

  VastaaPoista
 3. Sirutuuli, kiitos! :) Monta eri työtä pitää mulla ainakin mielenkiinnon yllä, siksi niitä varmaankin pyörii aina nurkissa vaikkei missään tempauksessa olisikaan. :D Toisaalta isot työtkin on todella palkitsevia, kun ne lopulta saa valmiiksi! Nimimerkillä "Päätin purkaa lähes valmiin villatakin, grrrrr"

  Pieni Lintu, kiitosta! :D

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...