Sivut

tiistai 31. tammikuuta 2012

Kaksivuotias arpoo

Otsikko se jo kertookin kaiken, tänään tulee kuluneeksi tasan kaksi vuotta blogini ensimmäisestä postauksesta! Kahteen vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista, niin kevyttä sisustushömppää kuin syvällisempääkin löpinää.

Kulunut vuosi poikkesi edellisestä ehkä erityisesti siinä suhteessa, että ensin tammikuussa oli muutosten aikaa astuessani vakinaisesti työelämään. Tämän seurauksena energia bloggaamiseen väheni, ja vaikka asiaa olisikin ollut, ei aika riittänyt kaiken tallettamiseen tänne. 

Huhtikuussa elämäni muuttui vieläkin radikaalimmin äitini kuollessa yllättäen. Tämä vähensi postausintoani huomattavasti. Toisaalta kirjoittaminen oli tapa käsitellä tapahtunutta, mutta toisaalta koko viime vuosi tapahtuneen jälkeen kului enemmän tai vähemmän jatkuvassa masennuksessa. Ja tunnustettakoon, välillä olen kokenut erittäin raskaaksi asumisen äidin tavaroiden keskellä - tietäisittepä ne raivon ja surun kyyneleet, joita olen vuodattanut joutuessani yksin siivoamaan äidin elämää pois.

Suru siis väritti lähes koko viime vuottani, myös täällä blogissa. Suunta on kuitenkin tästä vain parempaan ja into tähän elämän hömppäänkin on herännyt taas. Myös bloggaamiseen!

Haluankin kiittää kaikkia teitä lukijoita ♥, jotka olette syystä tai toisesta blogiini eksyneet ja olette myös tuota reilua puolivuotista synkistelyä jaksaneet seurata.

Ja kaksivuotiaan kunniaksi, kiitoksena teille, haluan pistää pystyyn blogihistoriani toisen arvonnan!

Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Kertomalla lempivärisi, yhden tai useamman, saat arvan. Te anonyymit olette myös tervetulleita, kunhan muistatte jättää nimimerkin. Osallistumisaikaa on 14.2.2012 X-ajankohtaan asti! Sitä käden parantumista odotellessa.

Palkintona on jotain itsetehtyä liittyen viimeisen blogivuoteni aikana heränneeseen hullutusharrastukseeni...

--------

15.3.2012 Arvonta on päättynyt, kiitos osallistuneille!

31 kommenttia:

  1. Muistelisin olleeni mukana lähes koko blogitaipaleesi ajan ..on ollut ilo, ja välillä surukin, ajatuksiasi ja elämästäsi lukea <3

    Innolla odotan mitä tämä uusi vuosi tuo tullessaan. Erityisesti mieltä jäi kaihertamaan tuo luurankojen kahdeksas kohta ;) :D

    Mun lempiväri on ollu jo pitkään keltainen, semmonen tipun keltainen. Keltaisena omistan kuitenkin ainoastaan jonkun pienen sisustusjutun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Kahdeksas luuranko kaihertaa kyllä täälläkin. :D

      Poista
  2. Onnea 2-vuotiaalle! :)

    Lempivärini vaatteissa on pinkki, aniliini, vadelma -millä nimellä väriä nyt kutsutaankin.
    Sisustuksessa näyttäisi olevan vahvoilla tällä hetkellä turkoosin ja vihreän eri sävyt.
    Potkukelkan sininen sävähdyttää joka kerta -ihan lapsesta saakka. Johtuu varmaan siitä, että olen aina haaveillut sinisestä potkukelkasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksivuotias kiittää! Ja ihanan värikkäitä lempivärejä sinulla! :)

      Poista
  3. Kirkkaan punainen on jotenkin lähellä sydäntä. Ja jostain syystä myös harmaa värittää jossain muodossa vaatteissa hyvin usein.

    Kai se värikäs persoona vaatii neutraalit värit kontraksiksi ;)

    On muuten ensimmäinen blogi jonka lukijaksi olen liittynyt. Ja monessakin mielessä ihmisläheisin. Täällä ei ole mainoksia/tuoteesittelyjä ja kuten oikeassa elämässä, täällä kaikki ei ole aina pelkkkää hymyä.

    Onnea kahdenvuoden taipaleesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, kiitos Enne! Kohteliaisuutesi sai tosi hyvälle tuulelle. :) Ihan kiva kuulla, että olen onnistunut tekemään blogistani juuri sitä, mitä olen yrittänytkin!

      Poista
  4. Onnea kaksivuotiaalle! =)
    Mun lempparivärejä ovat turkoosi ja kirkas vihreä! Oi voi, en malta odottaa mitähän ihanaa olet valinnut palkinnoksi! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Palkinto muuten valmistuu voittajan värimieltymysten mukaan... ;)

      Poista
  5. Vastavierailulla blogissasi ja heti pääsin arpajaisiin! Suloisia kisuja täälläkin. Onnittelut kaksivuotisen blogisi johdosta! Lempivärini tällä hetkellä turkoosi.

    VastaaPoista
  6. Onnittelut kaksvuotiaalle :) Tätä blogia on ollut kyllä todella hieno seurata kaikkine eri vaiheineen.

    Pistit kyllä vaikean kysymyksen, kun ei mulla oo lempiväriä :) Vaatteissa kun on enimmäkseen tummaa ja väriläiskinä enimmäkseen punaista. Sisustuksessa taas tällä hetkellä in on keltainen, vihreä, harmaa, vaalea turkoosi ja violetti. Eli tällä hetkellä ehkä joku noista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Christin! Johan tuossa olikin paljon mahdollisia lempivärejä. :)

      Poista
  7. Puolisen vuotta olen blogiasi seurannut, iloja ja suruja.
    Lempivärejä turkoosi ja ruskea.

    -Johmi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mukavaa kun ilmiannoit itsesi, Johmi! Harvemmin tässä blogissa pääseekään lukemaan "anonyymejä" kommentteja. :)

      Poista
  8. Onnea kaksi vuotiaalle ♥Lempparivärini on vaaleanpunainen, helmenharmaa ja valkoinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta! Ihanan hempeät lempivärit sinulla. ♥

      Poista
  9. Onnea kaksivuotiaalle! Jäin koukkuun blogiisi bongattuani täällä söpöisen mustavalkoisen kissanpennun. Lempivärini on punainen itselläni ja keltainen Unnalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, Ella! Kummasti ne kissajutut vaan koukuttavat. ;D Mulla on vähintään bookmarkeissa kaikki kivat kissablogit, vaikken niitä aktiivisesti ehtisikään seurata. :D

      Ja tässä päästiin taas toteamaan, miten kauniisti keltainen sopiikaan musta-valkoiselle kisulle. ♥

      Poista
  10. Mun lemppariväri on tietty musta, tokana tulee ruskean sävyt, valkoinen...harmaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maanläheisissä väreissä on kyllä sitä jotain. ♥

      Poista
  11. Lempivärini on oranssi ja ruskea!!! Onnittelut blogin synttäreistä! Mukana arvonnassa ehdottomasti!

    VastaaPoista
  12. Kiitos Katjusha! Heti tuli ihanat retromielikuvat lempiväreistäsi. ♥

    VastaaPoista
  13. Lämpimät Onnittelut 2 vuotiaalle :) Lempivärejäni ovat lila, harmaa ja musta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jaana-Unelma! Kauniin harmoniset lempivärit sinulla. :) Lila on täälläkin ruvennut kummasti viehättämään vuosien tauon jälkeen.

      Poista
  14. Minäkin minäkin haluan osallistua! :) Kiitos Jolindha blogistasi, samaa tahtia ollaan taivallettu, olet mun ihan jo alkumetreiltä mukaan tullut vakioblogi :) Lempiväri on valkoinen, siihen yhdistettynä turkoosi tai roosa tällä hetkellä miellyttää silmää. Nämä värit löytyy sohvalta just nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonna kiitos sullekin! Itse käyn aina ensimmäisten joukossa kurkkaamassa sun päivitykset, varsinkin sun pohdinnat on ihan parhaimmistoa! <3

      Poista
  15. Onnittelut kaks-vuotiaalle =)

    Mun lempparivärit ovat musta, valkoinen ja siihen ripauksena jotain muuta väriä...esim turkoosia, tai vaaleenpunaista...riippuu mielialoista ;D


    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos halaolla! Musta ja valkoinen on siitä ihanat perusvärit, että ne uudistuvat pienelläkin ripauksella väriä - ja nimenomaan mielialasta riippuen! :)

      Poista
  16. Minäkin haluan osallistua! Minun lempivärini ovat tummanpunainen, kulta ja musta, ja ehkä sata muuta kausittaista väriä siihen päälle :D

    Onnittelut kaksivuotisuudesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, ihanan ylelliset mielikuvat tuli heti punainen/kulta/musta yhdistelmästä! Semmoista pientä luksusta ja tunnelmaa. :) Kiitos myös sinulle onnitteluista!

      Poista
  17. Hei, täällä laitetaan lempiväriä juuri olkkariin verhojen muodossa ;) Lempivärejäni ovat musta, fuksia ja valkoinen.

    Onnittelut kahden vuoden taipaleesta, mulla tulee keväällä jo kolme vuotta, hurjaa miten aika kiitää!

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...