keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Piiri pieni pyörii...

Tämä siis jatkoa edelliselle mööpelitanssille, täällä ei todellakaan tavarat viihdy kauaa paikoillaan!


Voinko syyttää opinnäytetyötä tästäkin? Kotona tulee oltua niiiin paljon, että sitä keksii jatkuvasti jotain "paranneltavaa". Onneksi on sentään pakko käydä töissä - pelottaa ajatellakin mitä voisi tapahtua, jos oikeasti kaikki päivät kuluisi kotona. :D


Pienen tunnustelun jälkeen nojatuoli ei jotenkin vaan tuntunut sopivan nurkkaan. Tai ehkä syy tämänkertaiseen säätämiseen olikin pappani tekemän ihanan pikkulipaston. Lipastohan on malliltaan hyvin yksinkertainen, mutta tuossa ikkunalaudan edessä se mielestäni katosi jotenkin taustaansa. Pelkkää seinää vasten se tulee kauniimmin esille.


Edellisen asunnon kohdallahan vilautin jo hiukan tätä lipastoa, mutta tarkemmin en siitä silloin tainnutkaan kertoa. Söpöläinen oli äitini nyt jo edesmenneen isän ensimmäinen huonekalukokeilu joskus 50-luvulla kaiketi. :) Pitkään lipasto oli varastoituna mökillä, kunnes viime syksynä kysyin saisinko sen arvoiseensa käyttöön... Tunnearvoa lipastolta löytyy paljon - pikkutyttönä kesälomilla säilöin kaappiin lelut ja kirjat, ja kaapista löytyy sisältä äitinikin lapsuusajan taiteiluja.


Pappa oli todella näppärä käsistään ja hänen tekemiään kalusteita löytyy meidän perheeltä useampikin kappale, mutta vain tämä on päätynyt miun kotiin asti. ♥

-----

Psst. Kipaisin yksi päivä myös Ikeassa hakemassa keskeneräisille käsitöille säilytystynnyrin... Kätevä kapistus, vaikka kaikki eivät sinne mahtuneetkaan. Ikeakiintiö oli pitkään täynnä, mutta nyt tuntuu, että pari tavaraa sieltä vielä mahtuisi tänne... Niistä ehkäpä toiste lisää.

3 kommenttia:

 1. Lipasto on tosi kaunis!!

  Arvaa vaan olenko monesti anoppilassa katsonut valkoista senkkiä varastossa, että voi ku söpö.. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo lipasto, aarre<3
  Kyllä tuo tavaroiden pyörittely vaan piristää kummasti, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Pieni Lintu - Kiitos! Arvaas olenko mie iskenyt silmäni serkkujeni mummin vanhaan iiiihanaan nojatuoliin, joka on säilötty samaan paikaan kuin tämä lipasto? :D Onneksi kaikki ei tajua ihanien asioiden päälle!

  Jeppu - Kiitosta! Tavaroiden pyörittely on kyllä tosissaan piristävää... ehkä liiankin kanssa. ;)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...