sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Valaisinprobleema

Nyt syksyn tullessa olen herännyt tajuamaan, että asuntoni ainokaisessa huoneessa ei ole valaistus ihan kohdallaan. Eipä ihme, eihän sitä ole pitkin kesää edes tajunnut, että valoa voisi kaivata enemmänkin.

Yleisesti ottaen tykkään käyttää vain erilaisia tunnelmavalaisimia pöydillä. Työpöydällä on lisäksi kunnollinen työvalaisin. Kuitenkin teen aika paljon töitä läppärillä muualla kuin siellä työpöydän ääressä. Näitä hetkiä varten olisi se kunnollinen yleisvalaistuskin ihan kiva.

Tällä hetkellä katosta roikkuu Kodin Ykkösen Can can -valaisin oranssina. Tykkään sen ulkonäöstä, mutta oranssit muovihärpäkkeet pimentävät valoa aika tavalla. Ja muuttavat sen välillä suorastaan häiritsevän punaiseksi.

Kuva Kodin Ykkönen

Vaihtoehtona olisi joku kiva design-valaisin, esimerkiksi Garland. Vaan vielä ei ole aika sillekään. Nyt pitäisikin löytää joku kiva, edullinen ratkaisu.

Ajatus lähti Muuton E27-valaisimesta, ja jalostui edelleen time of the aquarius -blogissa.

E27 - Kuva Finnish Design Shop

Taidanpa käydä Clas Ohlsonilla katsomassa uutta lamppua. Jos pistäisi noinkin simppelin roikkumaan katosta. Luulisi ainakin valaisevan paremmin... :)

Kuva Clas Ohlson

Onhan tuo aika pelkistetty, mutta voisihan siihen sitten aikanaan vaikka viritellä Garlandin seuraksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...