lauantai 25. syyskuuta 2010

Focus!

Tämä viikko on ollut yhtä mähaluun-juhlaa. Mä haluun, mä haluun!

En yleensä lämpene Marimekon kuoseille. Pari kuosia on ihan kivan näköistä, mutta omaan kotiini en niitä missään nimessä osaa kuvitella.

Anna Danielssonin suunnittelema Fokus taitaa olla se poikkeus, joka vahvistaa tämän säännön. Joka kerta sen nähdessäni koen pakottavan mähaluun-hetken. Yleensä osaan aika hyvin kuvitella, miten jokin asia sopii kotiini. Tämän kohdalla se aisti ei toimi. Toimii ainoastaan mähaluun. Taidan joskus vielä ostaa tätä riittävästi yhtä verhoa varten. Seuraksi jotain kepeää ja vaaleaa, niin enköhän saa vakuutettua itselleni, että hyvinhän se soppii... Mjooh.

 
Kuva Marimekko
 
On toinenkin mähaluun-juttu, joka sokeuttaa kaikelle muulle. Ikean Stockholm Rand -matto, joka on täällä blogimaailmassakin vilahtanut monissa eri kodeissa. Taitaa olla jollain tapaa se must-juttu tietyn tyylisissä kodeissa, ja kyllähän se onkin kivan näköinen. Tykkään. Eikä se ole hinnallakaan pilattu, vaikka ylittääkin meikäläisen tämänhetkisen kipurajan. Jos olisi yhtään halvempi, olisin sen varmaan jo hankkinutkin, viis siitä ettei se välttämättä edes sopisi tänne...Kuva Ikea

Keskenään nuo kaksi passaisi oikein hyvin, mustaa ja valkoista. Eri asia sitten sopiiko ne koskaan tähän kotiin... Mutta kun mä haluun!

Syyskyyn Glorian Kodissa esitellään muotoilija Anu Penttisen kotia Nuutajärvellä. Jutusta löytyy myös kuva, jossa molemmat edellä mainitut mähaluun-ihastukset esiintyvät samassa huoneessa. (Pahoittelut huonoista, hämärässä otetuista kuvista!)


Tykkään ihan possuna, nämä näyttävät upeilta yhdessä.
Muutenkin Anu Penttisen koti on mieleeni. :)

Kuvat Gloarian koti, syyskuu 2010 (s. 18-26).

3 kommenttia:

 1. Heiiii, kiva että ehdit kurkkaamaan blogiani! :)

  Kaikilla meillähän on hyvät ja huonot päivät. Yksin elämisessä on se helppous, että voit märehtiä huonoa päivääsi rauhassa. Perheellisenä tuntuu vähän ylitsepaisuvalta jos kaikilla neljällä on huono päivä. x)

  Ihana keittiö Anu Penttisellä! :) Johtuiskohan siitä, että hieman muistuttaa meidän omaamme värimaailmaltaan. :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä ne näyttävätkin hyviltä yhdessä!!mulla oli pitkään himo saada tuosta kankaasta iso taulu,silloin ku ne kangastaulut oli niin hittejä!mutta en sitä koskaan kuitenkaan hommannut,jossai näin kuvan sellaisesta ja se oli niiin makee!Marimekosta on täällä aika lailla kiintiö täynnä,unikkoa löytyi jos jonkinvärisenä muutama vuosi sitten!:D

  Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 3. huuuhtala - Hih, kieltämättä näin yksin asujana pitää ainoastaan vältellä puhelimessa kiukuttelua. :D Nyt rupesikin muuten kiinnostamaan teidän keittiö!

  maija maitoparta - Kiitos! Miekin olen tuota nähnyt kangastauluna ja olisi kyllä hyvän näköinen! En tiedä mikä siinä niin himottaa, tuntuu että sitä olisi ihan pakko saada tänne verhoihin... :)

  Miulla muuten tulee myös tuo Marimekon unikko korvista ulos, kämppiksellä aikoinaan oli sitä vaikka kuinka ja keittiömmekin oli kokonaan Unikko-teemalla. :D

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...