lauantai 4. syyskuuta 2010

Hitunen syksyä

Syksyiset tuulahdukset saapuvat pikkuhiljaa tänne. Kesällä löytämäni retroverho pääsi roikkumaan keittiöön. Pieninä annoksina tuo on kamalan ihana. Vähänkin suurempi annos saattaisi kallistaa vaa'an puhtaasti kamalan puolelle. :DPs. Viime viikkoinen flunssa tuli takaisin korkojen kera. Olo on aikas hirveä. Ja ottaa päähän. Mutta nyt on ainakin se ihana täkki koeajettu!

5 kommenttia:

 1. Flunssaa on siis ihan kaikilla..ei kiva! paranemisia! tosi kivat verhot ja värit :) ja ihanan hyvinvoivan ja elävän näköiset kukat :)

  VastaaPoista
 2. Ihana verhohan tuo on :) Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Noi sun pinnatuolit on tosi namut!!

  VastaaPoista
 4. Mulle tulee tosta ihan mun mummila mieleen. Ja pelottavaa on, kuten tossa sun aiemmassa postauksessakin jossa oli se elloksen kangas, että ne kamaluudet alkaa näyttää jotenkin vaan ihanilta :) Paranemisia! :)

  VastaaPoista
 5. Pampula - Kiitos! Nuo kuvat taitaa olla siitä ainoasta hyvin voivasta kasvista, muut on vähän vähemmän hyvinvoivia. ;D

  Missye - Kiitosta! Itsekin tykkään verhosta, mutta niin se vaan taitaa olla, että kaikki nuo ihanat retrokuosit kaipaisivat enemmän tilaa ympärillensä päästäkseen kunnolla oikeuksiinsa. :) Täällä saa vähän miettiäkin, ettei tule liian tunkkaista kokonaisuutta.

  Pieni Lintu - Tykkään tuoleista itsekin kovasti! Muistan ne omasta lapsuudestani yhdistettunä pyöreään (tottakai!) pöytään. :D

  JOnna - Hih, tuo on kyllä niin totta! Taisi joku muuten joskus sanoa, että kodissani on ihan mummolafiilis. :D Mutta joo, muutama omista löydöitä on aikoinaan näyttänyt niiiiin kamalilta, silti ne on nyt päätynyt tänne. :)

  Kiitos vielä kaikille paranemistoivotuksista! :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...