maanantai 20. syyskuuta 2010

Sohvaperuna

Nyt varmasti näyttää siltä, että haaveilen vain ja ainoastaan kalliista asioista. Uusi sohva on meinaan myös haavelistalla. Semmoinen, minkä olen ihan minä itse saanut valita itselleni. Minä itse.

Ei suinkaan mikään supersohva, Ikean Karlstad kelpaisi tälle tytölle paremmin kuin hyvin.

Jos nyt miettisin kriteerejäni sohvalle, olisi ne helppo listata. Irtopäälliset - näin ollen siis eläin- ja lapsiystävällinen. Ei mitään vuodemekanismia, ne kun ei omien kokemusten mukaan ole kaikkein parhaita jatkuvaan aktiivikäyttöön (ei sillä, että olisin sohvaperuna, kotona vaan on ne mieluisat istumapaikat vähissä ;) ). Yksinkertainen. Linjakas. Tilava. Minimi olisi se kolmen istuttava, tuommoinen divaanihärpäke olisi jo plussaa, jos tilat antaisi myöten.

Väreistä miellyttää valkoinen, harmaa, punainen. Valkoinen ja harmaa ne turvalliset värit. Mutta irtopäälliset mahdollistaisi punaisenkin, ei tulisi kyllästyminen ihan liian kalliiksi. :)Kuvat Ikea

Minkälainen on sinun unelmasohvasi?

Ja vaikka en nyt ihan heti ole sohvakaupalle suuntaamassa (odotellaan nyt edes sitä työllistymistä), niin mihin kiinnittäisit sohvaa hankkiessasi huomiota?

2 kommenttia:

  1. Ihania sohvia. Itsekin olen tykästynyt kyseiseen sohvaan ja pakko myöntää, että turkoosina sohva menisi myöskin, jos ei olisi niin arka käyttämään värejä suurissa pinnoissa.

    Itse kiinnitän huomiota tietenkin ulkonäköön ja hoidettavuuteen. Ja siihen, että saako pehmuisteita esim. tuuletettua ulkona tarvittaessa. Ja sohvan alle on ehdottomasti päästävä imuroimaan ja pyyhimään lattiaa. Kestävyyteen ja toisten kokemuksiin. Netistä löytyy aika paljon tietoja, millaisia kokemuksia on ollut.

    VastaaPoista
  2. Heippa Christin! Hyviä huomioita sohvan hankkijalle. Enpä tullut tuulettamista ja esteetöntä siivoamista edes ajatelleeksi. :D

    Netistä tosiaan löytyy nykyään jo paljon tietoa ja muiden kokemuksia. Varsinkin Ikea taitaa olla suosittu aihe.

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...