torstai 16. syyskuuta 2010

Mattoa mä metsästän

Haluaisin Ikean valkoisen Hampenin tilalle uuden maton. Tai vanhan uuden maton, ihan sama, kumpi vaan käy. Valkoinen on ihanan vaalea ja raikas, mutta tosiasia on, että mattopyykillä saisi käydä piiiiikkasen useammin kuin mitä eräs jaksaa... Ennen niin valkoinen matto on nykyään kivan harmahtava. :D

Päällimmäisenä mielessä on Hampen muissa väreissä. Punaisena tai mustana, hinta kohdillaan. Vaan musta taitaa olla ihan liian synkkä tänne, vaikka joskus saisinkin sen mustan keinutuolin. Joten mietitään sitä punaista.

Kuvat Ikea

Se olisi kiva ja pirteä, mukavan pörröinen ja pehmeä. Vaan olisikohan kuitenkin liian pirteä ja tumma tänne, matto on kuitenkin aika hallitseva osa näinkin pientä huonetta... Mitä olette mieltä?


Toisaalta taas vanhemmillani on maalla vanha, oranssisävyinen matto vailla paikkaa. Tämä on kutkuttanut mieltä jo pitkään, vielä en ole siitä kysynyt. Se voisi olla kiva. Kuvassa matto komeilee kammarini lattialla.


Välillä mietin onko matto ylipäänsä tarpeellinen, varsinkin kun tässä asunnossa lattia on mielestäni kaunis. Päätöksiä, päätöksiä. Uusi matto, vanha matto, ei mattoa, äääk.

Nyt kaivataan mielipiteitä, mitä mieltä olet?


-----

Ps. Reistaako muilla Blogger? Viime aikoina ollut aika nihkeää touhua...

6 kommenttia:

 1. Punainen matto näyttää hyvältä, sopii hyvin lampun kanssa. Oranssi ei oikein. Voin kyllä olla puolueellinenkin, kun itse haalin nyt punaista :) Miten sie tuon kuvankäsittelyn oikein teit? Tuohan olisi hyvä tapa kokeilla kaikkea :)
  Miulla toimii blogger ihan hyvin. Käytän Google Chromea...

  VastaaPoista
 2. Punaisen kannalla tai sitten ei mattoa ollenkaan. Tai jos tykkää valkoisesta, niin itse päädyin sellaiseen luonnonvalkoiseen, ei likaannu niin helposti. Blogger toimii suht hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Minulta löytyisi nyt musta Hampen kiitos naapurin, jonka vaihtaisin tuohon sinun valkoiseesi koska tahansa!

  VastaaPoista
 4. Punainen on kiva! Pirteästi raikastaa huonetta olematta kuitenkaan liian räikeä. Oranssi taas ei ainakaan mun makuuni mene. Ja musta tosiaan on helposti vähän turhan synkkä. Plus mustassa näkyy ikävästi heti kaikki kissankarva sitten aikanaan ;) Mutta mun mielipiteelläni ei ole mitään perusteita, sillä meillä on luovuttu matoista jo lähes kokonaan oksennuksensa matoille tähtäävien kissojen takia :P

  Ja blogger toimii mulla ainakin hyvin :) Vielä kun sais aikaiseksi vaan blogeja päivittää...

  VastaaPoista
 5. Heippa taas pitkästä aikaa. Ei oo oikeen ehtinyt blogeja seurailla, saati omaa edes päivitellä. Eli en osaa tuohon kysymykseesi vastata. Ainakin tällä hetkellä näyttää toimivan ihan hyvin :)

  Mutta siis tuo matto juttu. Punainen sopisi tuonne todella hyvin. Jos ei mitään muuta mustaa halua asuntoon (en nyt muista oliko sulla edes), ni voisi olla aika hallitseva. Oranssi taas voisi jäädä aika vaisuksi tuon lattia kanssa. Ei siis erottuisi välttämättä niin hyvin.

  Kesällä en kaipaa ainakaan itse mattoja lattiaan, mutta talvella se tuntuu mukavalta. Joten itse ainakin talveksi suosittelen mattoa.

  Hyvää syksyn jatko sinulle. Itse odottelen kisulin kotiutumista parin kuukauden päästä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitosta kaikille mielipiteistä! Helpottaa kummasti tätä pohdintaa... :) Ja Bloggerikin taitaa reistata sitten vaan miulla, josko se siitä joskus vielä korjaantuisi. :D

  Siru71 - Kiva, kun kävit kurkkaamassa! Kuvankäsittely tehty Paint Shop Pro 9 -ohjelmalla, valittu tietty alue ja sitten vaan "maalattu" halutulla värillä. :)

  JOnna - Toinen ääni punaiselle! :) Jotenkin tuo matoton ratkaisu kyllä myös viehättäisi, pitääkin pohdiskella.

  Katalaiina - Höh, just pari viikkoa sitten lahjoitin pois ylimääräisenä kellarissa oleilleen valkoisen Hampenin! Toisaalta tämä toinenkin saattaa päätyä toimettomana sinne kellariin, jos jatkan liikaa pähkäilyä mattoaiheen parissa. :D

  kitinen - Kolmas ääni punaiselle. ;) Mustassa on kyllä juuri mainitsemasi huono puoli, kaiken maailman karvat erottuu siitä. :D Se on muuten jännä, miten kissat tähtää aina mattoihin! Meillä harrastettiin samaa, onneksi yleensä kyllä vaan kylppärin tai eteisen mattoihin, jotka oli helppo putsata.

  Christin - Heippa vaan ja kiva, kun ehdit tänne kurkkimaan! :) Tuli sinulta sitten neljäs ääni punaiselle, kai sitä pitää oikeasti pohtia. :D Hyvä huomio myös se, että talvella saattaa eri tavalla kaivata mattoja - enpäs tiedäkään, miten kylmä tämä asunto on talvisin, joten hyvä pistää tuokin korvan taakse. Syksyn jatkoa myös sinulle, pitää tulla blogiisi kurkkimaan jossain kohtaa kissakuvia. ;)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...