sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Nukkunurkka

Annoin periksi ja kaivoin kellariin säilöttyjen lakanoiden joukosta esiin inhoamani röyhelölakanan. Ehkä siitä inhoamisesta pitäisi luopua. Taitaa totuus olla se, että siistimmän ja simppelimmän näköinen tuo sänkynurkkaus on nyt, kun sängyn alle säilötyt tavarat ei näy.

Silittää en kuitenkaan mokomaa kapistusta jaksanut... Rajansa kaikella.


Kukertava täkkikin on ihan aktiivikäytössä. Vilukissa nauttii nukkumisesta ihanan paksun peiton alla. Toistaiseksi olen nukkunut vielä ikkunat auki, joten kaksi peittoa ei ole liioittelua... :)
4 kommenttia:

 1. Mä ostin viimetalvena kauan haaveilemani termopeiton enkä todellakaan kadu sijoittamiani rahoja. Olen hirmu palelevaista sorttia ja joudun nukkumaan pitkissä housuissa ja pitkähihaisissa paidoissa kera villasukkien jo syksystä saakka, mutta!!! ne ajat on olleet ohi siitä kun eka yöni uudellä täkillä nukuin! =)Valitettavasti minun täkkini ei ole sellainen jonka alla voi kesälläkin nukkua hikoilematta, sellainen versio taitaakin maksaa jo sitten hunajaa.... Mutta tuo on kyllä ihana tuo sun kukertava täkki =)

  VastaaPoista
 2. Piitzi, tuo kuulostaakin kivalta peitolta. Enpä ole tuommoisiin törmännytkään. :) Miulla tuo yöpukeutuminen on muuten aikas samaa luokkaa - pitkät housut, pitkähihainen paita ja villasukat. :D

  VastaaPoista
 3. Jos et röyhelöisestä lakanasta tykkää, niin onhan reunalakanoita olemassa myös sileitä ("laskostettuja") ja värejäkin vaikka kuinka. Onhan sellainen vähän selkeämmän näköinen ehkä?

  -satunnainen sisustaja

  VastaaPoista
 4. Heippa, satunnainen sisustaja! Kyllähän noita kauniimpiakin reunalakanoita on (itselläkin kököttää kaapissa yksi "väärän" värinen), mutta taloudellisista (ja ekologisista) syistä yritän pärjätä jo olemassa olevalla, jos vaan mahdollista. :)

  Aikansa tuotakin ehkä jaksaa katsoa, ennen kuin se rupeaa taas oikein inhottamaan. Sitten pitää taas miettiä uusiksi tätä hankintapolitiikkaa!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...