torstai 29. heinäkuuta 2010

Mööpelitanssi

Viime viikonloppuna, odotellessani kyytiä saapuvaksi, meinasi tylsyys tosissaan iskeä. Töitä ei viitsinyt aloittaa, kun ihan varmana se kyyti olisi tullut heti kun vauhtiin pääsee...

Taistelussa tylsyyttä vastaan päädyinkin sitten siirtelemään mööpeleitä. :D Mitä hupsu itselleen mahtaisi, ihan vaan tuli semmoinen olo, että nythän sitä voisi...! Hetken mielijohteesta siis, niin kuin lähes aina.


Puolen tunnin puhisemisen tuloksena - helteessä tottakai - työpöytä siirtyi sohvan viereisestä nurkasta keittiön oven viereen. Kahdesta nojatuolista toinen muutti työpöydän entiseen nurkkaan, toinen odottaa kuljetusta kellariin odottelemaan isompaa asuntoa.


Työpöydän siirtäminen oli osittain käytännön sanelema ratkaisu. Vanhalla paikallaan keskusyksikkö oli turhan ahtaasti, minkä vuoksi sen kuumeneminen tuppasi aina huolestuttamaan. Sen taakse myös kertyi hirveästi pölyä, eikä sen takaa saanut helposti siivottua. Nyt on enemmän tilaa hengittää.


Vaikka toki se tuossa paraatipaikalla pistääkin vähän ikävästi silmään... Mutta koska kyse on kuitenkin oikeasti tarpeellisesta tavarasta, olen valmis sietämään sen.


Tässä samalla sain vakuutettua itseni siitä, että nurkkaan kyllä mahtuisi se keinutuoli. :)


Neuvottelut siis jatkukoon.

-----

Ps. Tuossahan juuri pari päivää sitten puhuin sohvadilemmastani. Ei mennyt kauaa, kun sain idean, ja näissä kuvissa vähän jo vilahtaakin sohvan tämänhetkistä ilmettä. Tykkään!

3 kommenttia:

 1. Tuo kalusteiden pyörittely piristää aina! Hieno muutos! Voi kun itsekkin keksisin meille jonkun uuden järjestyksen noille kalusteille!
  Sohva näyttää hyvältä, tykkään tuosta värikkäästä peitosta<3

  VastaaPoista
 2. Kiva muutos, tulee tuohon keittiön oven eteen mukavasti ilmavuutta. Nätti koti kyllä <3

  VastaaPoista
 3. Jeppu, kiitos! Todellakin piristävää, jotenkin mie aina päädyn pyörittelemään kalusteita silloin, kun mitään muuta ei oikein keksi. :D Vaikka toki pienet tilat asettaa aika paljon rajoituksia luovuudelle...

  Missye, kiitos kiitos! Aika pienellä kyllä sai sitä ilmavuuden tuntua. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...