keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Verhosaalis

Selvästi kannattaa valittaa huonosta kirpparionnesta. Töiden jälkeen poikkesin eräässä naapurikunnan kirpparissa, ja jopa löysin jotain!

Kaksi paria verhoja, taisi olla 4 euroa/pari. Hyväkuntoiset ja siistit. Nämä ovat miun mielestä aivan ihanat. Ihastusta ensisilmäyksellä! Värit eivät luonnossa ole aivan yhtä haljut kuin kuvassa, mutta kuitenkin hyvin harmoniset.


Nämä alemmat verhot ovat myös mielestäni kivat, aika lyhyet vaan. Ruskeaa ja valkoista vaakaraitaa, kaavailtu oikeastaan lahjaksi erään vanhan maalaistalon olkkarin ikkunoihin, jos vaan passaavat sinne. :) Pituudesta saattaa kylläkin jäädä kiinni, kun mittojahan miulla ei ollut liikenteessä mukana. Pitää siis käydä joku viikonloppu mallaamassa.


Käänteitä aukomalla lisää mittaa saisi jonkun 10-15 cm. Mitä muita keinoja keksitte pidentää verhoja?

-----

Ps. Miulla taitaa olla tosi outo suhde verhoihin. Kotonani on tasan kaksi ikkunaa, verhoja taas on varmaan valehtelematta useamman kymmenenen ikkunan tarpeiksi, osa tietenkin kellarissa säilössä. Ja kirppareillakin pysähdyn aina katsomaan verhot, vaikka jo kaukaa näkisin, että ne ei ole miun makuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...