Fetainnostuksen myötä olen halunnut koittaa sen käyttämistä erilaisiin ruokiin. Tällä kertaa kokeilussa oli piirakka, josta sitten tulikin aivan taivaallisen hyvää!
Ruispohjan päällä runsaasti tuoretta basilikaa, kirsikkatomaatin puolikkaita sekä fetakuutioita, päälle munakerma ja juustoraastetta. Nopeaa ja helppoa.
Ruispohjan päällä runsaasti tuoretta basilikaa, kirsikkatomaatin puolikkaita sekä fetakuutioita, päälle munakerma ja juustoraastetta. Nopeaa ja helppoa.
Nam, tuota haluaisin.
VastaaPoistaMiten teit pohjan?
-e-
Heippa -e-! Piirakka oli kyllä tosi hyvää, eli kannattaa tehdä! Miulla iski laiskuus, joten tein ihan siitä Sunnuntain valmiista ruisperunataikinasta. Alunperin suunnittelmissa oli koittaa seuraavaa ohjetta:
VastaaPoista3 dl ruisjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
(1 tl rosmariinia)
2 dl perunamuusia
1,5 dl viiliä
Kuivat aineet sekaisin keskenään ja jäähtynyt muusi sekaan. Sitten viili ja sekoitus tasaiseksi. Esikypsennys ja täytteet päälle.
Pohjan alkuperäinen ohje löytyi täältä:
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/77437/Ruis-kanttarelli-piirakka