maanantai 5. heinäkuuta 2010

Feta-tomaattipiirakka

Fetainnostuksen myötä olen halunnut koittaa sen käyttämistä erilaisiin ruokiin. Tällä kertaa kokeilussa oli piirakka, josta sitten tulikin aivan taivaallisen hyvää!



Ruispohjan päällä runsaasti tuoretta basilikaa, kirsikkatomaatin puolikkaita sekä fetakuutioita, päälle munakerma ja juustoraastetta. Nopeaa ja helppoa.

2 kommenttia:

  1. Nam, tuota haluaisin.
    Miten teit pohjan?
    -e-

    VastaaPoista
  2. Heippa -e-! Piirakka oli kyllä tosi hyvää, eli kannattaa tehdä! Miulla iski laiskuus, joten tein ihan siitä Sunnuntain valmiista ruisperunataikinasta. Alunperin suunnittelmissa oli koittaa seuraavaa ohjetta:

    3 dl ruisjauhoja
    1 tl ruokasoodaa
    1 tl suolaa
    (1 tl rosmariinia)
    2 dl perunamuusia
    1,5 dl viiliä

    Kuivat aineet sekaisin keskenään ja jäähtynyt muusi sekaan. Sitten viili ja sekoitus tasaiseksi. Esikypsennys ja täytteet päälle.

    Pohjan alkuperäinen ohje löytyi täältä:
    http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/77437/Ruis-kanttarelli-piirakka

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...