tiistai 31. elokuuta 2010

Raitaa ja retroa

Piiitkän työpäivän päätteeksi sain napata kotimatkalla Elloksen paketin kainalooni. Materialisti minussa oli innoissaan. :)


Kylkiäisenä oli Iittalan Origo-mukeja. Yhdet lemppariastioistani. Niitä, joita ostaisin jos vaan olisi rahnaa. Pirteät ja tyylikkäät. Kauniit.


En mie olisi mitään uusia mukeja tarvinnut, mutta kun... Ne on niin kauniit. ♥


Kylkiäiset saadakseni en kuitenkaan viitsinyt ostaa mitään turhaa, ja kankaathan ei ole koskaan turhia. Ja tämä kangas suorastaan huusi nimeäni.


Äitini totesi, että taisi tulla virheostos. Ei suinkaan. Vielä kivempi kangas kuin kuvassa. Vaikka äitini mielestä tuo sopisikin lähinnä vaan matonkuteiksi... Taidan tykätä oudoista asioista. :D


Ostaessa ei ollut mitään suunnitelmia, eikä oikein ole vieläkään. Verhoja pyörittelin mielessäni, mutta kuvio on kyllä liian hallitseva näin pienen asunnon ikkunalle. Sängyllä tuo ei näytä yhtä hallitsevalta. Mutta en kyllä tiedä, ehkä tämä on niitä asioita, joita pitää pohtia pidempään. Vaikka kangas onkin kiva. :)


Kaikki ehdotukset on tervetulleita, jos siis selviätte alkujärkytyksestä. :D

Tämä taitaa olla semmoisia kuoseja, jotka jakaa mielipiteitä. Sitä joko vihaa tai rakastaa. Mie kuulun jälkimmäiseen kategoriaan. ♥

9 kommenttia:

 1. Kiva päiväpeitto tosta tulis!

  Noita mukeja katsoin myös että ihanat, mutta jätinpä tilaamatta. ;)

  VastaaPoista
 2. Mäkin tilasin Ellokselta osittain noiden mukien takia :) Mut löytyhän sieltä kaikkea muutakin mukavaa..

  VastaaPoista
 3. Fanitan näitä siun retrokamppeita ja retrokamppeiden näköisiä kamppeita! :) ja kupit on kivat!

  VastaaPoista
 4. Mahtava kangas. Mitä jos tikkaisit siihen vanun ja taustakankaan, päiväpeittona tosi makea. Reunustaisit vaikka ruskealla kankaalla??
  Ihana tuo peitto alempana.

  VastaaPoista
 5. Pieni Lintu - Peitto kyllä houkuttelisi! Voihan niitä sitten aina vaihdella mielen mukaan, että kaikki kivat on edes joskus käytössä. :D

  Hanna - Kiva, kun olet löytänyt tänne! Ja tosiaan, kyllähän sieltä Ellokselta löytyy vaikka mitä, jos vähän erehtyy katselemaan... ;)

  Pampula - Voi kiitos! :)

  Piupau - Tuo on kyllä hyvä idea, kiitos! Vähän pyörittelin sitä aikaisemmin mielessä, mutta mihin lie sen hautasin... Nyt voisi kyllä tosissaan harkita peittoa siitä. :)

  VastaaPoista
 6. Kangas on hieno, itsekin olen sitä funtsinut, taisi löytyä vihreäsävyisenäkin?

  VastaaPoista
 7. Katalaiina - Oli juu semmoinen vihreä-petroolisävyinen, melkeinpä vielä hienompi kuin tämä oranssi! Harmittelin kun se ei millään muotoa sopisi tänne miulle. :)

  VastaaPoista
 8. Toi kangas on ihan kamala, siis sillä tavalla, että se on ihana! Näyttää sängyllä tosi hyvältä!!! Ja noi origomukit on vaan ihania myös...

  VastaaPoista
 9. JOnna - Kamala ja ihana, sepä se. :D Nyt on kyllä niin moni maininnut sen sopivan sängylle, että taitaapa siitä se peitto tullakin. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...