perjantai 20. elokuuta 2010

Kiireisten aamujen pelastus

Pikaruokien parhaimmistoa - tämän ehtii tehdä, vaikka ilta olisi päättynyt ennen aikojaan ja aamulla on tuhoton kiire. Liha- tai kanasuikaleet paistumaan ensimmäisenä. Saavat siinä sopivasti kypsyä ja ruskistua, kun itse vaikkapa pukeutuu... Lihojen kypsyttyä ne kannattaa siirtää lautaselle odottomaan ja heittää kasvikset pannulle. Omiin suosikkeihin kuuluu pakastepaprikasuikaleet sekä kaali, molempia löytyy aina. Ja kaali on nopea pilkkoa. ;)


Pikainen paisto, lihat takaisin sekaan ja loraus soijakastiketta.


Osa evääksi mukaan, loput odottamaan kotiinpaluuta. Namskis. Tämä on muuten ehdottomasti lempiruokiani, ei siis ainoastaan kiireessä! :D Ja halutessa tätä voi tarjota vaikkapa riisin, nuudelien tai perunan kanssa, jos ei tykkää pelkästä liha/kana + kasvis -yhdistelmästä.

3 kommenttia:

 1. Kurkkaamassa! Ihana kun joku muukin postaa kuvia ruoasta paistinpannulla :D

  VastaaPoista
 2. NAM! Itse tykkään näistä ruokapostauksita!! Tämäkin herkullisen näköistä ja ihan varmasti kokeilen joskus! Meillä menee varmasti riisin kera.

  VastaaPoista
 3. Jenni - Kiva, kun kävit kurkkaamassa! Joo, aina ei jaksa asetella ruokia hienosti. :D

  Jeppu - Mukavaa, kun tykkäät! Miustakin näitä on kiva postailla, kun tykkään ruokaa laitella. ;) Ja riisi varmaankin sopii parhaiten tämän ruuan kanssa, ainakin itse olen inspiraation saanut lähi-kiinalaisesta. :D

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...