torstai 5. elokuuta 2010

Kesäinen lomapäivä

Opiskelijanahan tunnetusti ei pahemmin lomia vietetä. Viimeksi olen kesälomaa viettänyt 16-vuotiaana - sinä kesänä kun en onnistunut töitä saamaan. Myös tänä kesänä on tahti ollut kova tasapainotellessa opparin ja töiden välillä. Vaan sainpa silti edes yhden päivän, aivan kuin loman! :)

Jo aamuvarhaisella piti käydä labrassa, ja siinä sitten sään ollessa mukavan viileä, mutta silti aurinkoinen, ajattelin viettää ooooikein kivan päivän. Suunta siis kohti jokaikistä keskusta-alueen hyvää kirpparia, jonka päähäni sain. :D

Jossain vaiheessa piti kaupasta napata evääksi mukaan pari riisipiirakkaa, ja niitä sitten nautiskelin nurtsilla istuen. Voi kun nautinnollista!

Päivän kirpparisaldo ei ollut kummoinen, mutta ei se mitään. Itse päivä oli kuitenkin sen verran rentouttava. ♥

Ja sitä saldoa. Vanha pussilakana ja iso pala kukallista kangasta, yhteensä 4 euroa. Yksi sinisävyinen tilkkutyö kun on kaivannut lisää kankaita, mutta en ole raaskinut ostaa uutena. ;)


Söpöinen, keltainen norsutyynyliina. Tämä oli vaan jotenkin niin symppis, että taitaa päästä koristekäyttöön. Hintaa euron verran.


Neulottu vauvanpeitto, 2 euroa. Yksikään lähipiirin vauva vaan ei tuota taida tarvita, mutta joku ääni päässä käski sen kuitenkin ottaa.


Viimeisenä löytyi pitkä, aika ankeankin värinen räsymatto, jolle miulla ei ollut edes tarvetta. Mutta kun kunto oli todella hyvä, ja hintaa vaivaiset 3 euroa... En vaan voinut jättää sitä jälkeeni. Bussimatkalla sitten kehittelin sille paikankin jo. :D Piristämään kylppäriä.


Kiitettävän halpa lomapäivä, ne retkieväätkään ei tainnut maksaa paria euroa enempää...

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä ja namii noita edellisen postauksen hamppareita!!

  VastaaPoista
 2. Mukavia tuollaiset päivät! Varsinkin kun löytää kirpparilta vielä halvalla jotain...Kivat ostokset, tuo matto varsinkin on pirtsakka!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo norsuliina. Rentoilupäivät on parhaita, varsinkin kun niitä ei oo kovin useesti. Mä nyt oon ollu lomalla koko kesän ja tän mahan kans ollu vähän pako rentoilla, tursuaa jo korvista! =D Joku kaunis pvä mä kaipaan näitä aikoja...

  VastaaPoista
 4. Kiitos, maija maitoparta!

  Jeppu, jotenkin se päivä muuttuu heti paremmaksi kun laskee "säästettyjä" euroja. Olisinhan siis voinut käydä normikaupoissakin shoppailemassa, mutta rahaa olisi kulunut monta kertaa enemmän. :D Mutta kyllä oli ihanaa vaan olla ja mennä, ilman minkäänlaista kiirettä.

  Piitzi, kyllähän sitä rentoilua arvostaa ihan eri tavalla, kun sitä harvoin saa tehdä. Mutta toisaalta voin kyllä kuvitella siunkin olosi, esimerkiksi kesäloma opiskeluista olisi miulle tuskallisen pitkä aika vaan olla ilman "töitä". :D Vaan ehkäpä sitä aina kaipailee sitä jotain, mitä ei saa...

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...