sunnuntai 15. elokuuta 2010

Fixailua

Virallisestihan asunnossani on keittokomero, vaikka kokoa sillä onkin jo pienen keittiön verran. Keittiön kaapit ovat asunnon alkuperäiset, ainoastaan vetimet on taidettu jossain kohtaa vaihtaa uusiksi. Samoihin aikoihin välitilaan on isketty tuo mikälielaminaatti tms. ja keittiön ainokainen taso on vaihdettu kivitasoksi.

Tunnustetaan, että jos asunto olisi omani, lähtisi sekä välitilan systeemi että kivitaso molemmat vaihtoon sen kummemmin miettimättä. Asun kuitenkin vuokralla, joten...


... Tämä kivitaso sai yllensä edellisen asunnon keittiön fixaamisen ylijäämät.


Komeron pohjalta löytyi epämääräinen pätkä tummahkoa puukuvioista DC-Fixiä, joten jouduin liimailemaan yhteensä kolme isompaa kappaletta saadakseni koko tason peittymään.


Lopputulos on mielestäni kuitenkin ihan kiva. Siitäkin huolimatta, että nyt keittiöstä löytyy yhteensä neljää erilaista puunsävyä (lattia, välitila, ruokapöytä ja tämä kivitaso, vaikka myönnettäköön että ruokapöytä ja välitila ovat hyvin saman sävyiset).


Kivitasoon verrattuna tämä kuitenkin näyttää ainakin omaan silmääni huomattavasti rauhallisemmalta. :)


Tykkään!

----

Ps. Eiliset muffinit menivät hetkessä parempiin suihin! :)


Myös Ikean Hampen-matto jaksaa herättää joka kerta ihmetystä. :)

4 kommenttia:

  1. Wau, hieno muutos!!! Pakko myöntää että olipas aika järkky tuo kivitaso alkuperäisenä :)

    VastaaPoista
  2. Jeppu - Kiitosta! Hih, tuo kivitaso on siis ihan hiiiiveä! :D Keittiö on muutenkin aika omalaatuinen, mutta mie olen onneksi ihan sinut asian suhteen, asunto kun on muuten niin lottovoitto. :)

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...