lauantai 21. elokuuta 2010

Arjen höpinöitä

Kylläpä onkin ollut kiireinen viikko! Täällä vallitsee edelleenkin hirveä kaaos. :D Kun ei vaan kerkee! Ajatukset pyörivät jatkuvasti syvällisissä aiheissa, sillä tällä hetkellä elämäni pyörii täysin työn ja opiskelujen ympärillä. Elän sitä vaihetta, kun valmistumista odottaa innolla, mutta samalla hirvittää töiden löytäminen... Ja ahkerana pitäisi jaksaa tehdä sekä opinnäytetyötä että käydä töissä.

Onneksi tämänhetkinen työpaikkani on varmaan maailman paras sellainen, vaikka sieltä ei tule valmistumisen jälkeen töitä löytymään. Iloitsen siis täysin rinnoin tästä hetkestä, harjoittelijana, kesälomasijaisena ja vielä sairaslomasijaisenakin. Kerään arvokasta kokemusta omalta alalta ja toivon parasta. :) Ahkeroin. Ja laiskottelen, suorastaan luvattoman paljon. Ehkä se motivaatio ei ole vielä täysin kohdillaan.

Eilen illalla aloitin maalisutien kanssa leikkimisen, tänään sitä on jatkettu muiden töiden lomassa. Ehkä huomenna on jo jotain kuvattavaakin. Nyt saatte tyytyä kuvaan meiltä maalta.

Arvaatteko, mitä oven takana on aikoinaan ollut?


6 kommenttia:

 1. Menee varmaan ihan metsään, mutta minulle tulee tuosta ihan mieleen hevoset.

  Paula

  VastaaPoista
 2. Ei pienintäkään haisua mitä tuolla ovien takana on ollut, possuja?? ;)

  VastaaPoista
 3. Paulalla osui heti oikeaan. :) Heposiahan tuolla on ollut, muistaakseni on ollut kolmelle pilttuut. Nyt on ylimääräiset seinät kaadettu ja tehty vanhasta tallista varasto pappani veljen jäämistölle.

  Possut meillä taisi olla navetassa lehmien kanssa. SÄäli vaan, että itsehän en näitä aikoja ole koskaan nähnyt, eläimistä luovuttiin jo ennen syntymääni. :(

  Tykkään ihan hirveästi maalla käydessä kuvitella, mimmoista elämä oli silloin ennen. Ja jokin noissa vanhoissa, kulahtaneissa rakennuksissa viehättää muutenkin! ♥

  VastaaPoista
 4. Wau, minä arvasin oikein! Minulla oli yhdessä vaiheessa hartaimpana toiveena muuttaa vanhaan navettaan. Punaisine tiileineen ja tummine kattopalkkeineen jne. Ihana! Nyt ei kyllä houkuttele - miksiköhän? niin se mieli muuttuu!

  Paula

  VastaaPoista
 5. Niin siis TIEN on nyt PIUZA!:)

  Paula

  VastaaPoista
 6. Paula, niin se mieli tosiaan muuttuu! :) Ja kivahan se on, että haaveet päivittyy aina elämäntilanteiden yms. mukaan!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...