torstai 12. elokuuta 2010

Kotikylpylän kasvojenkohotus, osa 1

Vielä on hyvä jatkaa kylppäriaiheella, sillä Missyen (kiitos vielä!) inspiroiva kommentti edelliseen postaukseen palautti mieleeni muutonaikaiset kylppärisuunnitelmat. :)

Olin jo pitkään haaveillut peltisestä roskakorista toimittamaan pyykkikorin virkaa, mutta sopivaa yksilöä ei löytynyt. Läheisessä Kodin Ykkösessä olin jo useamman kuukauden vilkuillut erästä värikästä yksilöä, mutta hintaa sillä oli ihan liikaa.


Eilen kuitenkin päätin käväistä kotimatkalla katselemassa, josko Kodin Ykkösessä olisi muita sopivia vaihtoehtoja. Iloisenä yllätyksenä huomasin kyseisen turkoosin peltitynnyrin hinnan laskeneen lähestulkoon puoleen! Sanomattakin varmaan selvää, mitä tästä seurasi...


Jo muuttaessa olin siis suunnitellut turkoosisävyistä kylppäriä, turkoosia tavaraa miulla kun on jo vaikka kuinka, pyyhkeistä lähtien. Mihin lie nämä suunnitelmat unohtuneet, mutta nyt sitten pääsivät toteutukseen asti. Kotiin tultua suuntasin suoraan kellariin kaivelemaan niitä turkooseja tavaroita, ja pienellä aherruksella kylppäri sai paljon mukavamman, ehkä jopa selkeämmän ilmeen.


Jopa kylpytakki on väreihin sopiva!


Vielä suunnitelmissa on ainakin Missyenkin ehdottoma verho peittämään altaan alla olevia putkia, mahdollisesti jotain muutakin kivaa, kunhan ajatukset tästä selkiintyvät. ;)

Onkohan muuten yksikään mies niin hullu, että sisustaa vessaa? :D

5 kommenttia:

 1. Tulipas kiva,raikas!Tykkään!:)
  Hieno kasvojenkohotus!

  VastaaPoista
 2. Tiedätkös, tästä tuli aivan kuin eri kylppäri! Ihanan värin valitsit piristämään ilmettä...

  VastaaPoista
 3. Voi miten tuli hyvännäköinen kylppäri ja kuitenkin aika pienellä vaivalla. Ja, mikä parasta, rahalla!

  VastaaPoista
 4. Hienosti toteutettu, kiva että vinkeistä oli apua :) Turkoosi ja valkoinen ovat todella kiva yhdistelmä :) Ja tuo lattia näkyy tuolta maton alta mukavasti, ja mikä jottei sen näkyessä, kun on niin nätti. Kyllä kelpaa tuolla asioida :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, maija maitoparta!

  Jeppu, kiitos - kyllähän tuo omaankin silmään vaikuttaa ihan eri kylppäriltä. :D

  Johanna, kiitosta! Tässä alkaa pikkuhiljaa oppimaan aika hyväksi näissä pienen vaivan ja erityisesti rahan "tuunauksissa". :)

  Kiitos, Missye! Vinkeistä oli kyllä hirvittävästi apua, ja vielä niiden pohjalta on suunnitteilla muutakin pikkukivaa... :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...