maanantai 9. elokuuta 2010

Kylppäripohdintaa

Tykkään kylppäristäni, vaikka se onkin monelta osin melko kivikautinen. Toisaalta taas vertailen sitä jatkuvasti edellisen asunnon "kauniiseen", hammastahnanväriseen kylppärin irvikuvaan, joten ehkä on ymmärrettävää miksi tykkään tästä nykyisestä kylppäristä niiiin hirveästi.

Taloyhtiössä on tällä hetkellä putkirempan hankekartoitus käynnissä, mutta tämä ei juurikaan (vielä) vaikuta miun elämään. Kylppäri on ihan kiva, ja putket toimii (toistaiseksi) riittävän hyvin.Vaan jonkinlainen kasvojenkohotus voisi tällekin kylppärille olla tarpeen. Voisi aloittaa vaikkapa miettimällä pyykkikoria. Tarpeellista, eikös?Vaan enpäs saa päähäni, minkälainen pyykkikori tuonne passaisi, vapaata tilaa kun on aika rajoitetusti (kuvassa ämpäri toimii siis nykyisenä pyykkikorina :D )... Ehdotuksia otetaankin vastaan, jos jollain sattuisi olemaan jokin hyvä idea.

Toinen mieltä askarruttava asia on pesualtaan alapuolella komeilevat putket ja muut viritelmät. Ne ei totta puhuen kauhean kauniita ole. :D Ehkäpä altaan reunaa voisi laittaa kiertämään jonkin kivan verhon... (Ja ehkä joskus vielä onnistun jynssäämään suihkukaapin seinät puhtaiksi. Toivossa on hyvä elää.)


Aika pienellä vaivalla siis saisi nuokin mieltä askarruttavat asiat kuntoon. Inspiraatiota odotellessa tyydyn kuitenkin ihailemaan kylppärin kivaa räsymattoa.


Se on jotenkin niin kodikas. Tykkään.

3 kommenttia:

 1. Sullahan on kivat kaakelit tuolla! Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Miusta lattia -ja seinälaatat ovat todella kivat :) Saisitko lavuaarin ympärille laitettua jotain tarranauhaa (esim. silikonilla, sanoo tämä kotituunaaja) ja kankaan jossa olisi tarranuhan vastakappale? Itse olen vessaan nimittäin suunnitellut samalaista.

  Muuten piristäisin vessaa pienellä matolla, (retro)väreillä ja sisustustarroilla (esim. laattoihin, suihkukaappiin tai pesukoneen sivulle). Pyykkikoriksi voisi käydä joku sellainen joka sietää kosteutta. Samalla ehkä tuunaisin tuon pesuainehyllykön niin että sopisi pyykkikorin kanssa kivasti yhteen :)

  Anteeksi, minä vallan innostuin :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Pieni Lintu! Noissa kaakeileissa on erityisen ihanaa kyllä juuri se, että hillityt värit on vuokralaisen helmpompi yhdistää haluamaansa. :D Muutenhan tämän asunnon omistaja tuntuu tykästyneen erityisesti keltaiseen.

  Missye, kiitos ja ihanaa, kun innostuit! :D Tästähän sain vaikka mitä inspiraatiota! Lavuaarin ympärille olen juuri jotain vastaavaa verhosysteemiä miettinyt, toteutus vaan mättää vielä toistaiseksi. Tarranauhat ja muut kyllä löytyy, mutta epäilin pitävyyttä. Mutta silikonihan oli hyvä idea!

  Myös muut ehdotuksesi oli erinomaisia, ja tosiaan sai miun omat ajatukset selkiintymään sen verran, että sain ainakin sopivan piristysvärin valittua. :D Näistä ideoista on hyvä jatkaa!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...