tiistai 17. elokuuta 2010

Kaaosta kerrakseen

Miltä näyttääkään yhden aikuisen ihmisen elämä yksiössä arjen pahimpina hetkinä? Varoitus! Heikkohermoiset hypätkööt yli. :D

Yleensähän niin sisustuslehdissä kuin esimerkiksi täällä blogimaailmassakin koti esitellään edustavimmillaan, tai edes suhtkoht siistinä. En siis millään tavalla kritisoi, sillä ainakin itse tykkään laittaa kuvia kauniista asioista enkä ensimmäisenä ajattele esitteleväni niitä ikävimpiä asioita, kuten vaikkapa masentavaa sotkua. Jokainen varmasti näkee riittämiin sotkua omassa kodissaan. Otan kuitenkin riskin ja vilautan kotiani kaaoksen kourissa. Jos ei muuta, niin edes piristävää vaihtelua kuviin tunnelmallisesta, siististä kodista kynttilöineen ja muffineineen. :)

Miulla on kotona lähes aina perussiistiä (näistä kuvista huolimatta). Kaaos kiertää yleensä nämä nurkat kaukaa jo ihan pelkästää rajallisten tilojen vuoksi, koska sotku pienentää ainokaista huonetta ihan hiiveästi. Vaan miltä näyttää silloin, kun kaikki mahdollinen osuu samoille päiville? Pyykkipäivä, kouluhommat, työhommat, perhehommat, kiire ja väsymys. Aamulla ei riitä aika sängyn petaamiseen, kun illalla on väsymyksestä kaaduttu sänkyyn ja unohdettu tehdä seuraavan päivän eväät. Ja illalla taas on väsyttänyt niin paljon, että tavarat ja vaatteet on jääneet tasan tarkkaan siihen kohtaan, mihin ne on sattunut käsistään laskemaan. :D

Kuvat siis otettu tänä aamuna, juurikin edellisen kaltaisessa tilanteessa. Ei mitään kaunistelua, vain karu todellisuus.
Voitte uskoa, että oli kiva tulla töiden jälkeen kotiin. :D

7 kommenttia:

 1. Tuttu juttu :) Mutta välillä pitää olla tuollaista, että osaa sitten nauttia siivouksensa tuloksista!

  VastaaPoista
 2. Jep! Tuota se on usein (lue:aina) meilläkin. Kohtalotovereita siis löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Tää postaus oli hyvä! Olen itsekin miettinyt, että oikeesti, ihmisten kodit ei näytä siltä kuin blogeissa ;) omanikaan. Esim. lastenhuoneista sais loisto-otoksia normitilanteissa". Nappaan tästä idean ja kuvaan muutaman kaaoskuvan omaanikin blogiin jossain vaiheessa, kerron kyllä että sain idean täältä ;)

  VastaaPoista
 4. Pieni Lintu - Ihanaa, kun löytyy kohtalotovereita. :D

  Jeppu - Tottahan tuokin, että siististä kodista nauttii ihan eri tavalla, kun välillä on sitä sotkuakin! :)

  pampula - Hienoa, lisää kohtalotovereita! Ja mukavaa, kun löysit tänne! :)

  Vanilla - Kaaoskuvia kehiin vaan! Ihanaa, että nämä inspiroivat muitakin. :D Ja kiva, kun eksyit tänne blogiini! :)

  VastaaPoista
 5. Moi, löysin tänne Vanillan/JOnnan kautta. Sekä sulla että JOnnalla sotku näyttää mukavalta, kun on kauniit perustat, jolle se on luotu. Iloisia värejä ja kauniita huonekaluja.

  Jos joskus tarvitset vertaistukea sotkuisuuteen, käy meillä kylässä. Blogini on kokonaan sitä itseään.

  VastaaPoista
 6. Sotkuholisti - Kiva kun eksyit tänne ja kiitosta! Pitääkin tulla joku kerta kurkkimaan... :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...