Sivut

tiistai 15. lokakuuta 2013

Musta silmä, iloiset valot ja muffinsit

Tiistai-iltaa ruudun toisellekin puolen!








Eilen oli meikäläisellä ensimmäinen työpäivä lähes viiden viikon sairasloman jälkeen. Ja oli muuten aika nolo päivä! Tämä tyttö heräsi meinaan aamulla ilman mitään muistikuvaa edellisestä yöstä, silmä mustana, polvi kipeänä ja silmälasit rikki - jos en haluaisi pysyä edes jokseenkin anonyyminä, näyttäisin teille kuvaa, on aika karu näky. Ja ei, kyseessä ei suinkaan ole pitkäksi venynyt ilta alkoholin parissa, vaan tutun unilääkkeen käyttäminen ensimmäistä kertaa ison leikkauksen jälkeen. Vaan eihän se työnantaja sitä tiedä, joten varmasti näytti vaan siltä että viihteellä on käyty ja rankasti...

Noloa tilannetta paikkailin onneksi etukäteen tehdyillä työkaverienlahjomismuffinseilla. Herkullinen mokkapalamainen taikina, hieman kosteaksi jäänyt, mehevä keskus, ja se mokkapaloista tuttu kuorrutus. Toivottavasti jäi musta silmä kakkoseksi!

Jotta arki ei vallan tylsäksi kävisi, jatkettiin katastrofilinjalla vielä eilen illallakin. Topi-parka sai kunnon sätkyn, ja paniikissaan ponnisti koko viisikiloisen kroppansa takakoipien lihaksilla pakoon, suoraan meikäläisen kämmenen poikki. Seurauksena viiden sentin haava, joka vuotaa lähes 24 tuntia myöhemmin edelleen verta. Pitäisi ehkä huomenna hakea työterveydestä tikit siihen, ei se näytä paremmaksi tulevan ihmettelemällä. Syvä ja hemmetin kipeä, eikä koko taloudesta tietenkään löytynyt tarpeeksi isoja laastareita.

Kaiken kurjuuden keskellä mieltä ilahduttaa kuitenkin iloisen värikkäät pallovalot, joihin hurahdin jo vuosi sitten. Tällä hetkellä niitä löytyy olohuoneesta ja keittiöstä, kaapissa taitaa odotella vielä ainakin yksi pallosetti ripustusinspiraatiota ja täydellistä hurahtamista. Keittiössä pallurat ovat tosi söpöt, valaisevat mukavasti öisiä vedenhakureissuja, ja piristävät muutenkin verhotonta ikkunaseinää.

Huomenna tilaamaan uudet silmälasit. Ja ostamaan lisää kertakäyttöpiilareita. Ja sidetarpeita apteekista. Olisihan tämä työhön palaaminen voinut olla vähemmänkin jännittävää! ;)

4 kommenttia:

  1. Tulinpa vastavierailulle :)
    Hui, mikä yö sulla on ollut! Aika pelottavaa :/

    Mutta ihana koti ja kissat sinulla. Kivoja yksityiskohtia ja kivan värikästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun piipahdit, Punainen! :)

      Tämä on tämmöinen värikäs sekamelska kera kissankarvojen... ;)

      Poista
  2. Huh, nuo unilääkkeet on aika kelmejä, itse sain niistä hallusinaatioita :P Asiasta kukkaruukkuun, meillä on tuo samanvärinen ja -merkkinen vedenkeitin, siinä on semmoinen vika että tuo kansiläppä ei meinaa mennä kiinni, onko se sinulla toiminut ok? Niin ja työniloa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piitzi!

      Huh, sopivien unilääkkeiden löytäminen on kyllä taitolaji! Pari iltaa tuon tapahtuman jälkeen koitin eräitä toisia lääkkeitä ja sain kanssa kamalat hallusinaatiot, vieläkin hirvittää ajatella.

      Mulla tuo vedenkeitin on kyllä toiminut ihan hyvin, kansi ja kaikki. Ei kovin montaa kuukautta vanha ole, olikohan joskus kesällä kun löytyi alennuksesta?

      Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...