perjantai 25. lokakuuta 2013

Keittiössä

Keittiössä on tapahtunut syksyn mittaan kaksi "isompaa" muutosta. Ensimmäinen niistä on olohuoneen tukittuun lasioveen keltaisen pahvin tilalle ilmestynyt liitutaulutarra. Tämä on muuten osoittautunut kuukauden aikana todella hyödylliseksi! Tämä tyttö kun on varsin unohtelevaa sorttia, mistä kertoo jo se taskukalenteri, joka hukkui huhtikuussa... Vaan nyt muistaa tärkeät asiat!


Toisen muutoksen voitte bongata seuraavasta kuvasta. Pidempään mukana seuranneet saattavat muistaa keittiöremonttini reilu vuosi sitten. Klik, jos haluatte vielä vilkaista! Remontin jälkeen keittiöön jäi yksi selvä häpeäpilkku - vanha astianpesukone suoraan kultaiselta 80-luvulta. Se ruma rotisko, joka kuitenkin toimi kuin unelma. Kunnes pari kuukautta sitten valutti kaikki vedet lattialle, eikä korjausyrityksistä huolimatta suostunut enää tyhjentämään niitä oikealla tavalla. Uusi astianpesukone oli pakko ostaa, koska kroonisen ihottumani takia en voi harrastaa päivittäistä käsitiskiä. Ja onhan tämä uusi nätimpikin! Sekä nopeampi ja hiljaisempi. Vaan hetkeäkään en usko, että se kestää samaa 20+ vuotta kuin vanha koneeni.


Huomenna on kälyn kanssa kakkutreffit, joita olen tänään valmistellut. Täytetään ja koristellaan yhdessä jotain erilaista. Ja toki nautitaan perheen kesken!
Iloista viikonloppua teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...