maanantai 28. lokakuuta 2013

Syksyinen asfalttikakku

Se on ainakin virallista, ettei tästä mitään kakkublogia tule! 

Perjantaina kerroin kakkutreffeistä kälyn kanssa. Jo lähtökohdista olisi pitänyt arvata lopputulokset. Kakkupohja kuohusi yli uunissa ja lässähti toispuoleiseksi Pisan lättänäksi torniksi. Ei paljoa naurattanut siinä iltamyöhään, kun perfektionistina mietin pitääkö ruveta tekemään uutta pohjaa. Aamulla sen sijaan jo jaksoi nauraa!

Meille ei kauhean hyvin maistu äklömakeat sokerimassa- ja marsipaanikuorrutukset, joten päätettiin koittaa syksyisen teeman mukaisesti mustaa lakritsikuorrutusta. Ihan ohjeen kanssa tein. Lopputulos oli sen luvatun, helposti käsiteltävän massan sijaan kuin sulaa joka puolelle leviävää laavaa. Tai sitä tahmaista asfalttimössöä, jota erityisesti kesäaikaan löytyy kaduilta.

Se oli pakko peittää jollain, joten tehtiin syksyisiä lehtiä. Onnistuivat jotenkuten. Ja lopputulosta katsoessa, miettiessäni itkeäkö vai nauraa, oli pakko kallistua sen nauramisen puolelle. On tää meinaan aika karmea! Todellinen angstitorttu tämä meidän asfalttikakku. Onneksi maistui hyvälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...