lauantai 12. lokakuuta 2013

Splash of color
Vanha virkattu peitto on mieluinen, jopa sen siniset sävyt miellyttävät silmääni, vaikkei sininen lemppari olekaan. Harvoin peitto eksyy sängyn päälle, on parisängylle pikkuisen liian nafti, vaan onneksi se kelpaa verhonakin. ♥ Kissat ottavat ilon irti kotoilustani, päiväunia otetaan joka päivä nelistään, muuten tyytyvät vilkuilemaan touhujani (paitsi Frida, joka on lähes aina mukana menossa). Ihan kuin arvaisivat, että maanantaina iskee taas arki.

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Ihanat värit!!! Kiva idea laittaa se ikkunaverhoksi. Hitsi, mä taidan yrittää jotenkin sua apinoida tässä :D Tykkään tosi paljon. Ja hei, meillä on tuo sama matto, aivan ihana sekin :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marika, juuri värit tuossa on niin parhautta, että aina harmittaa, kun lojuu kaapissa piilossa. :) On myös yks mun aarteista, vaikkei olekaan itse tehty niin mahtava löytö kuitenkin! Matto on myös tosi kiva, meillä on selkeästi hyvä maku ;) - hyvän ulkonäön ohella todella helppohoitoinen meidän kissalapsiperheilyyn, saa siivottua puklut ja satunnaiset pissat.

   Onnea apinointiin! ;) Peitto roikkui myös makkarissa taannoin (Linkki: http://ihanhopona.blogspot.fi/2012/12/luovaa-sisustamista.html ), passasi sinnekin kivasti. Reippaasti vaan nipsuilla kiinni, ettei siirrellessäkään putoa. Ja ihan vinkkinä, on painavammatkin retrokankaiset peitteet/täkit pysyneet yläilmoissa verhona. Aina välillä todella houkutteleva kangas laittaa yrittämään! :D

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...