tiistai 12. lokakuuta 2010

Nyyhky ja sen kissa(kuume)

Täällä pyörii nyt vähän toisenlaiset sisustukselliset asiat mielessä.

Viime sunnuntaina tuli seitsemän kissatonta kuukautta täyteen. On muutes aika tuskaa täyshöpsölle kissaihmiselle... Suru on vieläkin läsnä ja kuvien katsominen saa aika herkästi kyyneleet silmiin (toisaalta olen kyllä muutenkin aika herkkä ihminen, nimimerkillä Nyyhky), mutta olen silti valmis uudelle kissalle. Tästä ehkä kertoo jotain jo sekin, että lähes joka yö unissa seikkailee joko tuttuja tai tuntemattomia kissoja. Alitajunta taitaa käydä ylikierroksilla asian suhteen... :D

Kuvissa meitin kisu maalla. Aluksi auttoi vähän tähän kissakuumeeseen, mutta nyt kun en ole ehtinyt käydä rapsuttelemassa. :(


Tänään tein päätöksen. Lokakuun jälkeen, pahimpien kiireiden hellittäessä, on kissa tervetullut tänne. Alkuun vaan yksi, vähän myöhemmin sitten varmaan toinen. Toivottavasti se oikea katti vaan tulee vastaan vielä tämän pentusesongin aikana - en usko, että pystyn odottamaan ensi kesään asti täysjärkisenä. :)

-----

Ps. Nyt on sitten kaikki tiskit tiskattu! :D

5 kommenttia:

 1. meillä on kans miehellä kova kissakuume, hän tahtoo maine coonin... tän kuun lopussa olis syntymässä pentue, onneksi tää kasvattaja luovuttaa vasta 14 viikon ikäisenä... itse en ole kauhean innostunut uuden kissan ottamisesta kun tuo vauva vie niin paljon aikaa ja en kerkeä Suloakaan huomioimaan =/ mutta kunhan käymme pentuja katsomassa niin luulen että mieli saattaa muuttuakkin ;)

  VastaaPoista
 2. Yllättäen mä olen varsin mielissäni tällaisista uutisista B) Toivottavasti Se Oikea löytyy pian! :)

  Ja kiitos vielä kerran ihanasta paketista! On vielä kivempi kuin mitä kuvissa näytti! Ja ihan postilaatikkoon asti oli eilen kannettu :)

  VastaaPoista
 3. piitzi - Kissakuumeet on kyllä katalia! Ymmärrän täysin, ettet enempää huomioitavia tahdo... Vaan niin niillä pennuilla taitaa aina olla omat kikkansa löytää kodit. :D

  kitinen - Toivotaan parasta! Eilen itseasiassa kyselinkin jo parin katin perään, mutta ei tainnut kumpikaan olla se oikea - oli molemmat jo varattuja. :D Ja ihanaa, että paketti kelpasi! :)

  VastaaPoista
 4. Kissat on kyllä eläimistä parhaita :) Toivottavasti saat jonkun söpöläisen piakkoin :)

  VastaaPoista
 5. Siru71 - Pakko allekirjoittaa tuo kissat on eläimistä parhaita -väite. :D Vaikka tykkään kyllä muistakin eläimistä, en voisi kuvitellakaan pidempää jaksoa ilman kissaa.

  Tämä tyttö on muuten huomenna menossa katsomaan ensimmäistä pentua! Aijai kun jännittää. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...