lauantai 9. lokakuuta 2010

Möbleeraten Marimekon kautta inspiraatioon

Etsiessäni eilen illalla inspiraatiota intouduin taas kerran vähän möbleeraamaan. Tuuppiessani järkyttävän painavaa lipastoa toiselle puolelle huonetta päivittelin samalla mielessäni halpoja huvejani. ;D

Tänään aamulla ennen päivän opparisessiota kipaisin käymään kaupungilla, ja muiden asioiden lomassa hain Marimekolta jotain kivaa... Kotiin kun pääsin, en voinut kuvitellakaan kirjoittavani riviäkään ennen kuin verho roikkui ikkunassa. Ja sitten vielä se pakollinen viidentoista minuutin ihastelu ja hymistely... Vaan eipä kaduta yhtään, vaikka kallis olikin. Tällä kertaa ajattelin sitä paitsi todella pitkällä tähtäimellä. Tässä nykyisessä kodissa on aika pieni huonekorkeus, joten ompelutin verhon parisenkymmentä senttiä liian pitkänä... Eipähän ole turha ostos, sitten kun joskus tästä muutan!

Ja niitä kuvia? Jees, tässä! Harmaa-valkoiset aletyynytkin siellä komeilevat. Selkeästi kannattaa lämmetä sisustustrendeille hitaasti - mikäs sen mukavampaa kuin löytää jotain kivaa uutta polkuhintaan alenurkasta? :)
Tänään on opparin kirjoittaminen taas luistanut. Kummasti se pienempikin muutos vaan saa runosuonen sykkimään.

-----

Ps. Täällä on nyt tämmöinen matoton look. Kyllästyin likaiseen Hampeniin ja päätin olla matotta siihen asti, kunnes tiedän mitä tuonne haluan... Tai löydän aikaa Hampenin pesemiseen.

Ja mie sitten inhoan tämän uuden tekstieditorin kuvien liittämistä. Niitä saa millään oikealle kohdalle!! Murr.

2 kommenttia:

  1. Kauniin Marimekon valitsit. Ajaton, rauhallinen ja inspiroiva. Pienilläkin muutoksilla saa kivaa piristystä aikaiseksi.

    Mukavia syyspäiviä sinulle!
    -Marie-

    VastaaPoista
  2. Marie, kiitos, samoin sinulle kauniita syyspäivä! Ajattomaan hankintaan hennoo kyllä vähän investoidakin. :)

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...