torstai 7. lokakuuta 2010

Ja arvottu on!

Ja olin muuten iloisesti yllättynyt osallistujamäärästä! Muutamia ihan uusiakin tuttavuuksia tuli, pitää siis paremmalla ajalla taas käydä vähän blogikierroksella. :)

Mutta nyt sitten siihen itse arvontaan. Perinteiseen tyliin rustasin käsin arpalappuja, minkä jälkeen pääsin vielä toimimaan virallisena onnettarenakin.

Voittajaksi kiposta nousi... tadaa... kitinen !


Onnea onnea, kitinen! Laitahan osoitetietosi sähköpostilla osoitteeseen jolindha (at) gmail.com, niin saadaan palkinto matkalle. :)

Sain nyt lopultakin liitettyä myös kuvan palkinnosta, joten voittajakin "välttyy" yllätykseltä. Keittiöteemalla, jotain miun väristä ja jotain syksyisempää. Extrana vielä mielenkiintoinen lintunauha. Tämähän sopisi vaikka lastenhuoneeseen, tai kitisen tapauksessa kenties kissoille. ;) Itselleni ostin samanmoisen ihan vaan tulevia kissoja silmälläpitäen. :DKiitos vielä kerran kaikille osallistuneille! Silläkin uhalla, että nyt menee aivan hymistelyksi - ihanaa oli oppia teitä tuntemaan, sekä uusia että vanhempia tuttavuuksia!

3 kommenttia:

  1. Varmaan ensimmäinen kerta, kun voitin ikinä mistään mitään! :D Ja yllätyspalkintokin osoittautui oikein kivaksi! Lastenhuonetta meillä ei ole eikä just tule, mutta kissat varmaan olis aika liekeissä noista linnuista :D Saa vaan näkee, että raaskiiko tuommoista kissoille antaa.

    VastaaPoista
  2. Kitinen, veikkaan, että aika harva kissa osaa näitä lintuja vastustaa. :D Heilahtelevat oikein kivasti, varsinkin jos joku vähän nykii...

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...