keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Eteistä

Pikaiset kuulumiset vaan - ei, en ole unohtanut arvontaa. Täällä on vaivannut hiiveä migreeni, joka sittemmin lieveni vain karmivaksi päänsäryksi. Mutta kyllä se tästä! Ehkä mie huomenna jaksan jo toimia onnettarena.

Tämän postauksen olin laitellut valmiiksi jo joskus aiemmin, onpahan jotain julkaistavaa, vaikka välttelenkin tietokoneita tällä hetkellä.

Eteisessä ei juurikaan nähtävää. Kylppärin matto ja kiva, asunnossa jo muuttaessani ollut kattovalaisin. Kaikessa karmeudessaan jotenkin tosi symppis! Pingviinijuliste saatu lahjaksi veljeltä ja kälyltä vuosia sitten, yhä edelleen tykkään siitä liikaa ottaakseni pois. Että semmoista. :)

3 kommenttia:

 1. Ihanan retroisa lamppu. :D

  ..meillä on varmaan tollanen samanlainen kylppärinmatto. Tummanharmaa elloksesta?

  VastaaPoista
 2. Oih ja voih..migreeni on kyllä jotain niin hirveetä :(

  Symppiseteinen :)

  VastaaPoista
 3. Pieni Lintu, tuo kyllä joko hurmaa ta sitten ei. :D Alkujärkytyksen jälkeen tykästyin siihen enkä viitsinyt omaa vaihtaa tilalle. ;) Ja joo, matto on Ellokselta tilattu vuosi-pari sitten. :)

  Pampula, kiitos! Migreenit on kyllä kauheita, ja jotenkin tuntuu että tää jatkuva tietokonetyöskenteleminen (eka töissä ja sitten kotona opparin parissa) oikeen enteilee migreenejä tavallista useammin. :(

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...